THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, January 1, 2012

NEW YEAR CELEBRATION =,=

well hello readers :)

pheww , berhabuk dah blog aku ni ;p
lame sangat tak update .
malas sangat nak update even ade cerita pun .
semua sebab sayang lebih dekat facebook. hewhew
Actually just nak buad entry pasal new year celebration je :)
nothing special but this new year aku celebrate dekat Red Carpet kota damansara .
before this  area dataran je aku pegi . 
tapi last minit before new year, member aku call 
ajak pergi red carpet .
aku tau red carpet tu tapi tak penah pergi .
dalam kepala otak maybe macam shopping complex.
then bila dah sampai , wow . great !
environment dia macam dekat club .
ramai and padat (!)
memang life habis arr (!)
hewhewhew.
pastu idea sape tah gie beli natang snow tu .
beli sampai 20hengget dapat lah 8 botol .
sedangkan 4 orang je yang pergi .
after that , [REANNA] ajak pegi downtown cheras.
time tu dah pukul dua pagi . 
yang aku dok risau takut [HAIDHAR] kena marah .
mane arr tau dia tak leh balik lambat . haha
lat-last sampai pukul 3 pagi lepak situ kitoang decide nak pegi makan pulak.
ingat nak makan dekat petaling jaya area SS2 tapi cari jalan tak jumpa .
kitorang tak biasa pergi petaling jaya lalu cheras . 
berbelit-belit dah jalan yang kitorang lalu .
driver komfem tensyen . haha
dah tak jumpa jugak then decide makan dekat kampung baru .
sampai je kat kedai tu , abang tu cakap kedai dah nak tutup.
last-last makan dekat selayang jugak =,=
BIDAYAH jugak yang kitorang cari (!)
konon-konon nak makan , tapi memasing ngantuk 
just minum air je . tak lalu nak makan dah .
then terus balik umah about 6 pagi.
nothing special . just nak cerita boleh kan :)
ouch , lagi sorang yag join celebrate is [INTAN].

Thanks for reading :)

Ni  je pic yang mampu nak letak =,=

0 comments: