THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, December 4, 2011

Boleh tak Nak jadi Penyanyi ?

Hey readers .

Tengah selsema ni .
Tiba-tiba je boleh selsema .
Gatal-gatal hidung laa . Tolong garukan boleh >.<
Eyh, kuantan banjirkan ? pheww dasyatt . Dekat kajang pun banjir.
Al-maklum la musim hujan sekarang.
Okay, Stop meleweh . And start with entry yang mengarut.
HAHA . mengarutkan kalau aku ni nak jadi penyanyi .
Aku dah la tak reti menyanyi . Nyanyi kat karoke pun , tempo lintang pukang .
Macam mana nak nyanyi without TV . 
Tapi aku tak kira . Aku nak berangan jugakk . wekk ;p
aku tengok dekat youtube orang main gitar sambil menyanyi rasa macam teringin nak buad jugak.
tapi main gitar pun aku tak reti :( Puas belajar dengan member and kembar aku .
Satu lagu pun aku tak khatam ..Tangan tak bedung kot . 
Pastu , aku tengok artis-artis menyanyi atas stage macam best je . 
Nyanyi sorang-2 pastu audience terpekik ramai-ramai. 
Tapi yang tak best je kalau video yang kita nyanyi ada orang komen mengarut-ngarut .
macam dalam youtube tu . Banding-bandingkan suara orang tu , suara orang ni.
Pastu gaduh sebab yang sorang kate lagu ni best , yang sorang lagi kate tak best.
haihh . jauh jugak aku pikir. tapi memang betul pun kan :)
ade lagi ni , aku teringin nak naik atas stage bila orang umum
Anugerah Penyanyi Paling Popular (20**) jatuh kepada Ammar Anuar ..
Pastu aku naik pentas sambil ada bunyik lagu aku sendiri.
And then aku bagi speech depan audience and segala VIP yang ada.
"Hooye hooye .. time kasih dekat mama and abah yang banyak menyokong karier saya , 
kawan-kawan yang banyak membantu saya , dan Rakan-rakan media . Time kasih jugak dekat semua peminat-peminat saya (semua orang dok tepuk tangan sambil jerit nama aku) dan yang paling penting kepada semua fans club Ammar Zoners kerana tanpa anda siapalah saya. Ehh, dia sengaja bagi lama ke ape" (aku pun gelak macam taknak gelak)..."

kan best kalau macam tu.  lepas tu , friend list aku dekat facebook komfem cecah ratus ribu riban .  bila aku updates status dekat facebook komfem ramai yang akan like status aku eventhough status aku "Alamak, terkentut pulak masa atas stage tadi"....
Then , dekat twitter mesti rmai yang follow aku . siap twitt aku "@ammaranuar Ehh , lepas ni u buad show kat mane?" Dekat blog pulak komfem ramai yang follow cerita aku. hehe

Dah meleweh-leweh dah angan-angan aku . sebelum meleweh lagi teruk better aku stop . hehe .
ouchh ! by the way , cerita kat atas just for fun and angan-angan ;p . cerita seorang hamba lah katakan :)
Last but not least ,  kejayaan seseorang bermula dengan angan-angan .

Ni muka yang berangan nak jadi penyanyi ;p

perfom masa malam sekamsis bersama 
Politeknik Muadzam Shah, Pahang
Lagu : Sepi sekuntum Mawar Merah

Thank you for readings :)




0 comments: