THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, November 3, 2011

Malam Anugerah Sejuta Bintang.

hello readers ;)

Sekarang dekat rumah .
baru selesa nak berbelog ;)

so, ni entry yang aku nak cerita bila sampai rumah .
MALAM ANUGERAH SEJUTA BINTANG!
baru berape hari je pogram ni di langsungkan .
Tema pogram ni merah,hitam and putih.
apa yang aku nak cerita , its was great .
dengar nama pogram pun rasa mcam pheww . semarttt !
but i feel a little bit dissapointed with this pogram.
ade sesetengah kerja ,last-last minit baru nak buat such as penukaran mc majlis.
memang aku terkejut bila ada yang suggest aku jadi mc .
pheww , aku dah lah tak reti nak bercakap .
but its does not the doesn't matter . just accept it with a sense of responsibility .
Overall for the pogram, HANCUR !
bukannya apa, kerja last-last minit . and then banyak tak perfect .
last sem better than this sem . bukan aku sorang je yang cakap macam ni .
ramai lagi yang cakap. ok . taknak pertikaikan lagi .
its okeyh , as well as we try for our best.
just nak kongsi ape yang menarik pasal pogram ni .
Malam Anugerah Sejuta Bintang awarded about 11 awards to those who qualify to get it ;)
antaranya 
--> Anugerah kepimpinan terbaik (lelaki and perempuan)
--> Anugerah  Pengarah
--> Anugerah Imam Muda
--> Anugerah Blok tercantik
--> Anugerah Bilik tercantik
--> Anugerah pelajar paling skema
--> Anugerah penyapu
--> Anugerah Kelab paling aktif 
--> Anugerah Atlet Terbaik
--> Anugerah Futsal (lelaki and perempuan)

Eventhough there's have some awards looks annoying but its wa fun .
Dalam banyak-banyak anugerah ni , dengan bangganya aku bagitau yang 
dua anugerah aku dapat . bukan aku je , but semua yang terlibat . hehe
that is Anugerah Futsal lelaki with my PES team and Anugerah Kelab aktif (KKK) kesenian dan kebudayaan.
Rasa bangga jugak tapi masa tu bukan aku yang amik hamper and award sebab aku sendiri yang announce award for anugerah kelab aktif. haha. Aku dengan budak kelas aku (Bella) jadi mc . memang harok . taktau nak cakap ape . terkial-kial kat atas stage. its okeyh . yang tak boleh blahh , part aku nyanyi ! HANCUR !
buat rosak majlis je ! ;( masa rehearsel okay pulak ! hish . nasib baik ade coach aku and ade budak camera man tu tolong aku nyanyi ikot tempo . haha ;D memang dari azali tempo aku selalu hancur . bagi lah lagu ape pun . ;D 

yang tak bestnya masa cabutan bertuah . sepatutnya kena bagi hadiah cekat 25 nombor yang bertuah . 
tapi bila panggil nombor je , majoriti takde yang dapat nombor bertuah. terlampau banyak sangat nombor sampai sebut nombor takde orang datang ambik hadiah . last-last , main sebut je nombor and then baru ade yang amik hadiah . tu pun melampau-lampau jugak . bila dah main sebut je nombor , terlebih-lebih pulak orang datang amik hadiah . papepun , pogram tu dah habis . so takyah banyak cite sangat lah. 
usha jeh gambar-gambar ni . enjoy its ;)


masa tengah menyanyi . 
thanks lahh kat sape yg bagi bunga tu . haha

mc . #serabut


with Acik Fikri

with Ulat Beluncas

Thanks for reading ;)

0 comments: