THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, November 30, 2011

Ammar Anuar dapat warning letter ? ouch

hey readers :)
Tengah free nak berblog . 
Baru-baru ni aku ada dapat warning letter dari poli .
Baru je berape hari yang lepas .
First Ariff  mesej tanya aqu dapat tak surat dari poli . dah komfem-2 lahh aku ckap tak .
Suddenly cousin aku datang bagi surat . so, i guest surat tu dari poli . 
bila tengok dekat envelop surat pun aku dah tau ni warning letter.
dekat envelop tu je dah tulis "KEPADA PENJAGA". grand arr poli ni ;)
then, bila bukak surat tu , aku macam nak taknak terkejut . haha
tajuk surat tu 
KESALAHAN TATATERTIB : GAGAL MENGHADIRI POGRAM ANJURAN POLITEKNIK.
so, readers baca sendiri laa . patut ke tak patut nama tajuk surat ni ? 
apa yang aku boleh describe pasal surat ni just annoying letter . 
thats all.
Kenape annoying ? 
okay , meh aku cakap sebab apa mengarut surat ni .
Kalau ikutkan kepala otak orang yang buat surat ni, die tak berfikir secara waras .
yang dia tau nak hentam students je . 
First, annoying sebab tajuk surat ni kesalahan tatatertib.
what i'm doing sampai dicharge kesalahan tatatertib? 
Ape istilah kesalahan tatatertib bagi dorang?
am i bad student ? aku merogol ke? gangguan seksual ? oh no!
do i make chaos in polytechnic? no rite?
do i talk against lecturer? absolutely NO !
tolong pahamkan kat situ .
ok, aku admit aku memang ada buad salah. 
aku just tak pergi pogram mahasiswa cemerlang tu je . 
so ape sebab dia tulis dekat surat sampai macam tu.
Yang aku tak tahan nak gelaknya sebab tajuk dia , 
"GAGAL MENGHADIRI POGRAM ANJURAN POLITEKNIK"
looks reader . looks and please laugh for the tittle. 
its really annoying . aku tak pergi pogram dia pon nak bagi tau parents ke ?
perlu ke bagi tau parents ? hello , are we in SEKOLAH MENENGAH ? 
like of course I'm not students of sekolah menengah!
kenapa dilayan sampai macam tu sekali?
sekarang ni ape motif dia post surat tu ?
nak bagi tau mak bapak dah memang sure .
selain dari motif tu ?
ouchh , atau sebab nak malukan students depan mak bapak and then nak suruh parents kecewa ?
oh , sorry lahh . memang ada parents yang kecewa but ada parents yg kata 
"BODOHNYA SURAT NI, TAK PROFESIONAL LANGSUNG".
aku bukan cakap kosong . budak kelas aku pun ade dapat surat ni tapi bila sampai 
kat tangan bapak dia , tong sampah jugak jadi tempat tinggal surat tu.
orang yg buad surat ni atau orang yg memerintahkan surat ni dikeluarkan sepatutnya
fikir lah panjang sikit . kalau ye pon nak hantar surat fikir lah dulu.
kenapa la dia post surat ni. kalau betul-betul sampai dekat tangan parents takpe.
tapi kalau surat ni sampai kat tangan students sendiri , memang tak lah parents nak baca.
komfem surat tu students bakar , tak pun simpan dalam tong sampah .
tapi aku lain , surat tu aku simpan baik-baik kat atas almari .
tinggal nak beli frame je nanti . nak gantung dekat hall rumah .
hew hew hew.
bukan bangga tapi cara nak memboikot . 
Last but not least, aku students biasa , tak mampu nak
halang kuasa orang yang berjawatan :)

p/s : ini hanya luahan seorang hamba bergelar pelajar.
semua orang berhak meluahkan :) 

thanks for reading .


0 comments: