THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, October 8, 2011

menyusahkan bila diperhatikan

hey readers .

susahkan kalau selalu je ada orang perhatikan kita.
apa kita buat semuanya orang nak pertikai.
setakat perhatikan its okay .
tapi kalau dah sampai tahap masuk campur apa yang kita buat memang menyusahkan.
street to the point , baru-baru ni ada lecturer cakap aku selekeh . 
dress up macam artis sedangkan nak pergi kelas je pun . rambut macam tomok . #puii
artis selekeh ke ?
aku taktau lecturer mana but apa yang dia cakap macam aku ni buat salah besar .
hakikatnya , aku pergi kelas pakai seluar slack,baju kemeja lengan pendek .
rambut dah sehabis pendek , cuma masalah dekat spike belt je .
aku admit memang salah aku sebab pakai belt macam tu .
aku boleh je ubah sampai lecturer tu puas hati.
tapi kenapa dia perhatikan aku sorang je . 
ramai lagi yang macam tu . 
dengan kasut macam nak pergi pavillion , seluar skinny slack,  
rambut pacak-pacak bagai, panjang pulak tu.
dia perhatikan aku sebab aku berjawatan ?
for the last time lah aku cakap , aku tak mintak pun nak berjawatan.
biarlah orang percayakan aku or anything else .
asal buat salah je , AWAK TU JPP .
takde benda lain ke nak sebut .
tolonglah . serabut lah benda-benda macam ni .
pandang lah aku as a normal students okay.
orang lain tak boleh ubah diri kita melaikan diri sendiri yang ubah diri sendiri. 
so, only spike belt will be changes . others will be considered.
aku keras kepala kan . lantak pii lah .
 aku tak pernah , tak berminat , tak hengen nak jaga tepi kain orang so
jangan jaga tepi kain aku . boleh je nak jaga tepi kain aku but 
make sure bukan aku sorang je yang dijaga . 
thank you ;) 

#final dah nak dekat . so aku 
PERLU untuk risau . minggu depan 
ada kem kepimpinan .
aku memang tak pernah 
BERMINAT kalau benda berkaitan 
dengan kem.

thanks for reading ;)




0 comments: