THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, October 25, 2011

Love Story AmmarAnuar

hello readers ;)

hujan-hujan ni seronok kalau dapat tidur ;)
lately dah jarang aku nak update blog .
maybe disebabkan kurang bahan nak buad cerita and
maybe aku yang dah malas nak menaip .
tapi harini , eventhough aku mengantuk sangat-sangat dah ni ,
aku still nak updates.

berbekalkan air batu campur, pintu depan terbongkang , and tv terbukak,
aku start cerita with cerita cinta ammaranuar.

personally , it's hard for me to make a love .
dear readers , you must believe this that i'm a loyal man ;)
aku susah nak suka dekat orang lain kalau aku dah ada someone dalam hidup aku .
maybe , sesetengah orang macam aku and sesetengah lagi bukan macam aku .
Sepanjang aku couple , tak mungkin aku tak pernah buat silap .
Banyak salah aku daripada salah ex-couple aku .

look for my personality , as matter of course i'm not interesting to others .
aku tak sehensem mane . pakej pun tak ada ;)

bagi aku , biarlah dia tak hensem/cantik , tak tinggi/pendek , putih/hitam , etc , etc
as long as dia setia tu pun dah memadai .

directly , sepanjang hidup aku for 19 years, aku pernah couple dengan tiga orang je .
maybe tak perlu nak diibangga kan .
First couple aku , orang perlis .
sepanjang aku couple dengan dia , only two times we've met .
semuanya sebab jauh ,then dia and aku pun sekolah lagi masa tu.
setahun aku couple dengan dia (since form 5).
last-last break up . semuanya salah aku .
aku admit , sepatutnya aku hantar mesej tu dekat orang lain but
"ter"sent dekat dia . so , ribut taufan semua datang and then melingkup .
bagi aku , die tak lah "se"special mane pun .
so biarkan je lah . nak touching kau punya pasal lah .
Seconds couple, orang JB .
sebab mesej dengan dia lah buat kantoi .
aku couple dengan dia for 6 month maybe.
dia ni lah couple aku paling best .
dia tak macam orang lain .
die jujur . dia caring . bla bla bla bla etc . etc.
dia suka menyanyi . macam aku . hee . 
tapi yang buat aku tak suka dengan perangai dia bila panas baran dia datang .
aku dia buat macam kawan . die lenting sana sini .
salah sikit nak maki. and then kalau dia dah bosan , dia cari point nak break .
dia dah ade dah pakej yang aku nak . tapi tu lah . pakej yang macam tu , aku tak berape
nak gemar ;D 
dia pernah tuduh aku ade orang tu , ade orang ni . tapi aku still sayang die .
dia kata die menyesal kenal dengan aku . but aku still contack dia sampai harini .
aku tak pernah menyesal kenal dengan dia . Semalam (25/10) dia mesej aku .
die kate rindu nak dengar suara aku . aku terpaksa berpura-pura benci dia sedangkan hati
aku still sayangkan dia ;(
panjang pulak dah cite pasal dia . ~skip~
third couple , budak pahang . 
aku kenal lepas aku break dengan yang kedua . 
masa ni baru dua minggu couple dengan dia , aku dah kena pergi PLKN .
ssepanjang dua minggu tu , die asyik bagi aku dengar lagu erra fazira-yang terindah hanya sementara 
dengan lagu yank-wali band jeh .
dia selalu dengar lagu tu . dia taknak jadi macam dalam lagu tu.
tapi dekat PLKN boleh pulak cikgu MOKHTAR pasang lagu ni .
sedih tak sedih lah aku . haram jadah .
dia sendiri kate die aku orang terakhir yang couple dengan dia .
die sendiri kate kalau aku dengan dia break satu hari nanti , dia takkan couple dengan orang lain .
takpe-takpe . aku percaye cakap dia .
sampai lah satu hari tu dia boleh bantai tersalah sent mesej .
die panggil aku "bie" sedangkan panggilan aku "sayang" . 
but , aku ignore jeh . maybe dia nak tukar selere panggil macam tu .
so biarkan je lah . sampai lah aku habis plkn , aku pergi jumpa dia .
first sekali jumpa dia , aku check henpon dia .
memang tak terkejut pulakkan aku . 
ade pulak mesej dye dengan orang lain bersayang-sayang bagai .
memang taklah aku nak percaya dia lepas tu . BOLEH BLAHH LAHH KAW !
sepanjang aku pergi PLKN tu , aku dah kena tipu bulat-bulat dengan dia .
2 bulan setengah aku kene tipu ! bayangkan , tak sakit pulak hati aku .
it's oke . lantak die lahh .
so sekarang aku SINGLE . 
aku nak couple lagi ? 
memang tak lah cerita dia ;)
maybe dah sampai seru nanti , aku couple lah kot ;)

untuk orang yang single macam aku ni , 
i prefer to choose this eulogy .
"segulung ijazah lebih bernilai dari seribu surat cinta"

last but not least , learn to be a faithfully .

thanks for reading .



0 comments: