THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, September 21, 2011

aku yang terlalu mengharap ;(

maybe aku terlalu mengharap untuk dapat kan someone .
aku selalu fikir pasal dia . tapi dia pernah ke fikir pasal aku .
dia macam try nak jealouskan aku . 
apa yang aku pernah buad dekat dia dulu, sama macam
apa yg dia buad dekat aku sekarang .
aku terasa dengan perangai dia .
kenapa dia ego . aku try nak lupakan dia .
tapi kenapa tak boleh ! aku tak boleh nak benci dia !
ramai yang mesej aku . tapi mesej dia jugak aku tunggu .
aku jealous tengok dia mesej dengan orang lain even aku tau
dia mesej dengan mak or member-member kelas dia .
aku just nak tau perasaan dia je dekat aku . 
kenapa dia buad aku mengharap nak dapat kan dia .
dia dah banyak berubah sekarang ni . 
dia tak macam orang yg aku kenal masa first time jumpa dulu .
taktau lahh macam mana . 
aku nak jauhkan diri dari dia tapi tak boleh !
maybe memang AKU TERLALU MENGHARAP.
biarlah aku pendam sampai dia tau aku sayang dia .
LAST BUT NOT LEAST AKU NAK DIA TAU YANG AKU SINGLE !
yang aku selalu mesej tuh kawan jeh . tak lebih pun dari tu .
even aku mesej dengan org yg selalu aku mesej tu , tak bermakna aku sayang dia and
tak mungkin aku kaple dengan dia .
thats ALL ! 

thanks you for reading liahan hati yang tak seberapa ni ;(


0 comments: