THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, August 17, 2011

please , jangan nak hipokrit sangat .

salam satu blogger .
hey readerr .
selamat berpuasa ;)

again .
kenapa sesetengah orang tak boleh tengok orang lain lebih dari dia .
bila dia rasa tergugat mula lah nak cerita belakang-belakang .
aku rapat ke dengan lecturer ? haihh . sampai tahap mane tah aku rapat dengan lecturer 
sampai ada yang tak puas hati . what for nak dengki .
even aku rapat pun dengan lecturer kenapa nak kepoh .
pegi lahh rapat jugak dengan lecturer tu . 
kenapa nak pertikaikan . aku mc pon ada yang tak puas hati . .
suka hati aku lahh .
kononnya tak adil lahh asyik muka yang sama je tak datang kelas . 
so , dah tau tak adil , pergi lahh amik mc jugak . 
buad apa nak dengki .
sebab mulut macam ni lahh ramai yang fade-up  .
kawan dengan A tapi kutuk-kutuk A dekat B.
kawan dengan B, kutuk pulak B dekat C .
talam dua muka langsung orang macam ni .
tak malu ke . ada jugak orang macam ni .
taktau lahh apa masalah orang yang ada perangai macam ni .
andai ada yang terasa , ubah lahh diri . 
tak semua orang perfect . aku pun tak perfect .
fikir lah . kita hidup bukan sorang-sorang je kat dunia ni .
rasanya kalau yang terasa baca entry ni komfem terus update status dekat facebook.
cakap nak berkias saja . cakap lahh direct . tag nama aku ok . . kan senang . ;D

the end~

0 comments: