THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, August 24, 2011

BERLARI SAJA HARINI !

Harini lahh paling penat bagai . nak balik KL punya pasal .
macam-2 ragam ada . dah lah kelas tak pergi , nasib baik 
esok (khamis) lusa (jumaat) just subjek yang tak masuk final exam .
cuma satu subjek jeh yang final . but its not the doesn't matter .
dah sampai rumah dah pun . tak guna cakap benda yang lepas . haha .
actually tadi , aku balik KL selamba jeh . tak bagi surat or tiket print pon dekat lecturer .
sebab aku tak beli lagi tiket balik so nak print macam mana ,
dah sampai terminal baru nak beli . nasib baik ada kosong lagi .
kalau tak , tak balik beraya aku .

harini memang aku berlari saja . tengah puasa ni . tapi sanggup berlari sebab nak balik punya pasal.
bayangkan tiket bas dah lah tak beli lagi , and then ingatkan sampai kat guard tak payah
hantar kad balik kampung . last-2 kena hantar jugak . so , berlari aku pergi hostel balik . dah lahh jaoh .
tak kira dah puasa ke tak . janji kena cepat . bas ke KL pukul 2 tepat . masa tengah berlari ke hostel jam dah pukul 1.45 tengahari/petang #tak sure . nak pergi ke guard balik dah amik masa lima minit . and then nak ke terminal amik masa sepuluh minit . tadi pun sampai tepat-2 pukul dua. lega lahh sikit sebab bas tak sampai 
lagi . sampai kL naik KTM nak ke taman wahyu tapi tersalah naik train pulak . sampai lahh segambut sorang-2 . menceceh tanya orang kat counter macam mana nak pergi ke taman wahyu . tunggu pulak train ke sungai siput and then berhenti dekat stesyen putra . lepas tu berlari lagi bila sampai kat putra sebab train ke taman wahyu sampai . kelam kabut naik tangga turun tangga . touch and go pulak buat hal . harini aku penat sebab berlari jehh . tapi nasib baik boleh puasa penuh jugak . hehe . 


0 comments: