THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, July 4, 2011

Zaman Myspace dah berlalu ! ;D

hello blogger ,
welcome reader ;)

lama tak lama lah kan tak update blog ni .
teringat sekejap nak post entry baru sebab terpikir nak
cakap pasal myspace yang dah lama aku tinggalkan .

hooohaaaii . lama jugak aku lupakan myspace .
sedangkan dia lah pengarang jantung aku yang pertama masa tu .
dulu , kalau tak online myspace sehari mesti demam . haha .
tapi sekarang , myspace dah rupe ape dah . 
aku pon tak paham flow die . dah macam tunggang langgang .
gamaknya aku tinggal myspace lama sangat kot .
so , tadi aku terpikir nak online myspace .
rindu lah pulak . tapi sayang seribu kali sayang .
serabut aku tengok myspace tu . nak login pun puas aku cari .
dulu-dulu zaman myspace top , nak login senang je ,
betul-betul tersergam indah kat depan mata bila enter link myspace.com .
tapi sekarang puas aku cari . rupa-rupanya dah ade button untuk login .
alahai kecik nye button . mau aku tak jumpa . .
bile dah login tu , lain pulak jadinya . nak tengok friends request or message pun aku dah taktau .
macam-macam dah berubah . alahai lahh esah . so , buad macam orang baru nak belaja last-last
jumpa lah jugak . tu pon bile aku nak log out baru terjumpa . teknologi oh teknologi .
yang penting , stuff dalam myspace tu ada lagi . stuff yang paling bangang sekali blog aku .
bukan blogspot ni . tapi blog dlam myspace tu .
nasib baik ada lima je entry . tu pun naik heran aku tengok .
menyampah gila bila bace balik .haha . haihh . 
as well , myspace zaman budak-budak sekolah dulu . 
sekarang ni eden dah bosar sikit . haha .
anyway , myspace memang terbaikk dari ladang . tapi sorry lahh myspace .
serabut lah tengok page kau . 

"kacang lupakan kulit"

end about : 01 : 53 AM




0 comments: