THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, July 15, 2011

miss blog ;)

salam satu belogger !
peace reader ;)

phewww . rindu gile ni nak menaip . haha .
rindu tak rindu lah kan .
duduk kat hostel tak boleh nak bebelog .
sadisnya . actually , dah seminggu aku continue study 
dekat muadzam . banyak cerita aku nak storymory .
tapi banyak jugak cerita yang aku dah lupa .
isokeyh ,  aku try ingat balik . ;D

oke . now begins with aku  pergi dftar untuk semesta kedua .
dari kL pukul empatpagi sampai muadzam sepuluhpagi .
daftar masuk and daftar segala-galanya street to hostel .
and then hidup macam biasa dekat sana . 
aman damai . ;( 

for one week aku dekat sana ,
feels seems like i already stay for one year at muadzam .
sangat bosan . seminggu stay dekat sini ,
banyak benda yang aku tak puas hati !
first sebab timetable macam haprak !
jujur ni ! bukannya apa , timetable kelas orang lain semua 
sampai pukul empatpetang . kelas aku jeh sampai pukul enampetang .
oke . tu dimaafkan . but yang ni memang tak boleh dimaafkan .
ada ke patut , lepas class co-curiculum ada kelas operating system !
ia membunuh !
pheww . how come boleh jadi macam ni . 
dah lepas penat-penat and berpeluh-peluh bagai tetibe ada class lain pulak .
nasib baik lecturer OS tu baik hati bagi gab setengah jam .
kalau tak aku nak masuk jugak kelas with badan berpeluh-peluh and busuk hapak !
others benda yang aku tak puas hati is secret . taknak mengundang risiko .
benda yang aku cerita tadi tu just nak luahkan je . bukan nak mengutuk .
so , hidup as student semesta dua mencabar sikit dari semesta satu .
masa semesta satu , first time masuk kelas lecturer briefing topic that

will be learn but semesta dua , some lecturer give a briefing and some
 give a briefing include their package like street to the assignment and presentation.

as a DEKAN *puihhh * student this semesta i will try my best to carry all killer subject !
insyaAllah . ;) all reader , please doakan aku . May Allah bless you reader ;)

End about 5:48 PM

0 comments: