THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, July 24, 2011

Melaka is my destination ;)

well hello bloggers ;)
hey readers .

hoo . ramai jugak yang updates blog harini .
ingat kan nak baca entry orang lain dulu but better buad entry baru first.
takut nanti line lembab langsung takleh post and takut lupa  ;)

Actually  , venue for this entry is Kolej Kediaman UITM Melaka .
so , cite nye skang aku dah sampai dekat melaka .
duration of this trip from muadzam about 3 hours .
pening kepala duduk dalam bas lama-lama .
loya je tekak aku . ni tengah pening lagi .
kalau dapat tido ni kan best ... ;D
blogging first ;)

First time sampai sini , pheww . tengok participant poly lain macam hebad-hebad .
Baju seragam jeh masing-masing . pakai kasut kulit pulak tu . 
tapi poly aku datang pakai selipar jamban jeh . haha . *credit to hafis .
but that not the doesn't matter . 

ok . lupa pulak , maybe ada yang taktau what for aku datang melaka ni .
simple word , aku ada festival nasyid . ;D
maybe that not important info but i just let my readers know .
yang taknak tau lets him/her be .
its okeyh for sure ;)

Kalau ikut jadual , pertandingan start hari rabu . but aku dah bertolak pergi melaka harini .
its because bukan budak-budak nasyid je yang join festival ni .
but pidato and tilawah Al-Quran also join for this .
pidato and Tilawah Al-Quran will compete first before nasyid .
so we must leave with others because takkan lah pakcik bas nak ulang dua tiga kali ambik 
student. penat lahh dia . 
so , department make a decision semua yang terlibat will going together ;)
pasrah je lahh even minggu depan ada dua presentation ;)
by the way , i will stay here about four days . Sunday until Thursday (28/7)
the important is , i must do a perfect perfomance at the competitions .
if not they will kill me . haahaa ! so sadis .
yeah , i admit that my tempo and key lari but i'll try my best .
so worried . i hope we will win this competition .
all readers please say a prayer for my group ok  ;)
got to go . anythings else i will post at anothers entry ok.
see yeahh !

0 comments: