THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, July 28, 2011

it's over , its ok ;)

salam satu blogger ;)
hello fellow reader .

Finally , lega sebab dah habis pertandingan . syukur-syukur ;)
so the result agak mengecewakan lahh jugak .
but En. Azri as our coach redha jeh . haha
nothing to be proud with us ..
lagipun dia paham , kitorang practise seminggu untuk lagu and
4 jam untuk gaya persembahan .
kitorang tak mengharap pun nak menang .
asalkan coach puas hati sudah lah .
maybe bukan rezeki kitorang dekat festival tu .
sapa yang gelak tu this is message for you :
"at least aku dapat pengalaman ;)"

hmm . by the way , rasa tak puas hati tu pun ada lahh jugak .
actually , group aku jeh yang guna stand mic .
others just pegang jeh microphone tu .
our coach cakap kitorang kena sabotaj .
but taktau lahh kalaw tersalah sangka .
tapi takkan lahh stesyen tv tu tak ada crew untuk sediakan stand mic .
kitorang pulak yang kena bawak stand mic tu masuk and keluar pentas .
tak masuk akal langsung .
kata peringkat kebangsaan tapi takkan macam tu dia layan kitorang .
hampeh noh !

but it doesn't matter ;)
yang penting dah lepas dah semua tu .
pheww . masa naik pentas tuh takpayah cite lahh .
macam-2 rasa ada .
tangan dah komfem-2 menggeletar .
kaki lagi lahh bertambah-tambah menggeletar . 
tinggal nak lari je .
yes , i admit masa saringan semalam , tempo aku lari .
sengal nye lahh haii . masa practise boleh pulak !
dalam masa lima hari empat malam tu , kitorang ada lahh
jugak menyempat meround dekat bandar melaka tu .
actually dah banyak kali dah pergi melaka with family .
tapi bila pergi dengan member lain pulak rasa . haha .
so enjoy the picture ;)


bosan tengok orang pidato so cari port nak lepak .
dapat lahh JAMBAN awam ni .




|hafis|chubby|ariff|adzhar|


tengah tunggu coach . tak punctual ! haha 
nak pergi mahkota parade ;D

group nasyid aku ; Wirama Zirbad
maksud dia aku tak sure . 
for sure its about pengorbanan ;D
*ada lagi sorang tapi mane tah tercampak ;)


Mix : pidato , tilawah and nasyid candidate ;) 
ada lagit iga orang . *mana tah tercampak
grand gila mata kitoang ;)

11.30 malam
makan dekat umbai lepas main boling kat mahkota parade .
besok nye nak bertanding . tapi sempat lagi enjoy ;)
*steady machaa ;D


tengah belajar speakang before bas sampai ;)

the end ;)
tuh jeh yang mampu nk upload . 
line lembab ! ;(

0 comments: