THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, July 21, 2011

alahai lahh ......

hey readers ;)

haihh . serabutnya lahh hai malam ni . apesal ntah .
penat pon penat . ngantuk pun ngantuk .
#pfft . nak mencarut boleh . . ?  ;(

besok ada kelas . tapi aku tak tido lagi ni .
kang besok komfem liat nak bangun .
nak harap parents kejut dah tak boleh dah . 
aku kan dah besar . haha
sampai bila nak harap parents kejut ;D

kan kan kan kan kan !

hurm . aku tak puas hati lahh .
aku rasa macam subjek yang tak masuk final ,
semuanya dapat lecturer yang best-2 .
subjek yang masuk final ada jugak lah yang best .
tapi tak semua . ;(
aku lagi semangat nak belajar subjek yang tak masuk final 
rateable subjek yang masuk final .
bukannya aku nak mengutuk tapi tu benda apa yang aku rasa as a student ;)
kalau subjek yang tak masuk final ni pun satu hal jugak ,
terlampau hard sangat . subjek yang tak masuk final 
terlampau over pulak dengan subjek yang masuk final .
aku sampai taktau apa yang lect suroh buad , assignment apa yang dia bagi bagai .
lagi-2 nota diuploadkan dalam web . 
bukan merungut , tapi just rasa macam menyusahkan .
aku rasa student lebih ketinggalan .
kalau orang  macam aku ni langsung takleh jadi apa . 
internet dah lah lembab tahap kritikal .
mostly nota banyak dalam bahasa inggeris .
bahasa pulak tinggi-2 .
macam mana aku nak paham . guna google translate 
tapi masalah pulak . kadang-2 apa yang kita
try nak translatekan keluar perkataan lain .
but , seriesly aku serabut gila .
nanti empat hari aku dapat pelepasan sebab nak pergi melaka .
memang bertambah-tmbah lahh serabut aku .
komfem banyak nota aku terlepas .
quiz , assignment , presentation !
urghh . nak tarik diri dah terlambat . 
tak pernah  menyesal pun join pertandingan nasyid tu .
just feels that i'll be left behind !
sangat sadiss .
but thats not the doesn't matter .
i'll try mybest and be the best among the best ;)
kalau boleh ketchup i'll try .
lepas jeh pertandingan nasyid tu aqu try fokus dekat study pulak oke !

End about 1:00 AM







0 comments: