THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, July 21, 2011

i'm still loving you ;)

hey blogger ;)
hello readers ;)

penat ni baru balik dari kelas . harini kelas habis awal .
woahh . leganya .

serabutnya . aku rasa , apa yang aku belajar macam
 tak penah nak masuk dalam kepala otak ;(
macam mana tah aku nk belajar ..
assignment yang lect bagi pun aku taktau nak buad macam mana .
next week plak ade presentation . satu ape pun tak prepare .

actually thats not the main point ;)
the main point is "dia" !
since aku jumpa "dia" two months ago , 
die dah jarang contack aku .
kalau tak , bukan kemain !
sikit-2 mesej . pastu memalam buad supersaver .
urghh . dia lah couple paling perfect bagi aku .
bila aku touching die yang pujuk . 
tapi
bila die touching aku tak pujuk pun. 
kesian dia . dia je yang selalu mengalah .
dia tak suka kongkong aku .
yes . aku admit yang aku suka dikongkong but
bila die tak kongkong aku , aku pulak yang kongkong dia .
dia marah aku sebab aku hang out tak pernah bagi tau dia .
aku selalu fikir bukan-bukan pasal dia . 
aku tuduh dia ada orang lain sedangkan tak .
dia jaga hati aku . tapi aku tak pernah jaga hati dia .
bila die bengang die mesti off henpon .
tapi bile die of henpon aku pon komfem of henpon jugak .
aku nak dia yang cari aku sedangkan aku yang banyak buad salah kat dia . 
malam-malam kalau buad supersaver mesti dia nyanyi untuk aku .
kalau dia balik kerja penat-penat die sanggup mesej aku .
bila aku suroh dia rest , dia marah aku balik .
dia nak jugak mesej dengan aku . 
kalau aku lambat reply mesej dia , mesti dia miskol . 
takpon komfem dia kol terus .
and then marah-2 . 
dia tak suka aku tipu dia . kalau aku cakap aku 
dekat rumah sedangkan aku dekat luar mesti die tau .
kalau dia kol aku and die tau aku kat lua mesti dia 
end call cepat-cepat .
maknenye die bengang lah tu .
puihh .
dia buad aku jeles tapi aku lagi expert .
aku buad die jeles sampai dia mintak putus .
tapi lepas dia mintak putus , die mesti mintak couple balik .
sebab dia menyesal !

sekarang benda-2 tu dah tak ada dah .
aku dah tak rasa semua tu .
dia pon dah off henpon . 
bila call mesti voicemailbox .
tapi bila dia on henpon , dia kata kenapa 
aku macam nak mengelak dari dia .
sedangkan aku ni lahh yang terhegeh-hegeh cari dia .
kalau dia rasa dia bosan baru die contack aku  .
memang terbaik . 
aku memang try nak lupakan dia . tapi tak boleh ;(
aku try nak jauhkan diri dari dia . tapi , aku asyik teringat pasal dia jeh .
but die still ingat lagi "manusia memang cepat berubah" .
aku selalu cakap kat dia macam tu bila gaduh .
aku ke yang lupa dia atau dia yang lupakan aku .
maybe dia dah happy dengan orang lain kot sekarang .
takpelah . redha jeh ;)


end about 7:26 




0 comments: