THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, July 5, 2011

macam-macam AMMAR !

Assalamualaikum
salam satu blogger .
heyhey reader ;)

goodbye SELAYANG ;(
i'll miss you SELAYANG ;p
take care SELAYANG .
don't ever forget me SELAYANG !
aku kena balik MUADZAM ;(
berat hati nak balik MUADZAM ;p
tapi aku study dekat MUADZAM !
sekejap jeh study kat MUADZAM .
tunggu tau SELAYANG .
nanti aku balik SELAYANG .
jangan risau tau SELAYANG !
sodih bona ni haa MUADZAM !
extend lah cuti lagi MUADZAM ;(
boleh tak MUADZAM ;P

tak puas lagi cuti duabulan ni . rasa macam sekejap je .

kenapa ! mengapa !
tak sempat nak cari keje .
tak sempat nak kumpul duit banyak-banyak .
tak sempat nak beramah mesra .
tak sempat nak ziarah menziarah .
tak sempat nak tido sampai tengahari .

dok rumah pon bukannya buad apa pon .
better balik poli . 
haihh kan senang . 
fikir positif . 
kat muadzam ada sunway lagoon ..

7/7 ni aku kena balik muadzam . 
nak taknak kena lah pegi sana jugak .
bukan tak suka nak pergi sana .
tapi just tak puas lagi nak stay dekat rumah .
kat sana tak boleh keluar malam dah .
macam mana nak pergi pasar malam nanti ;(
takpe lah . nak belajar je . bukan nak enjoy . *lalalalalala .
besok baru aku packing barang . aku pun dah mention kat facebook .
"sehari sebelum daftar study , baru aku akan packing barang " .
so , termaktub lah perjanjian antara hati dan perasaan .
hati dan perasaan tak boleh dibuat main .
hati dah jadi pemalas , perasaan dah jadi tak sabar.
hati pemalas nak packing barang tapi . 
perasaan tak sabar nak dapat duit PT .
besok , segala baju komfem aku terus sumbat 
dalam bagasi without lipat-lipat . 
sampai sana terus gantung jeh .
bijak kan ? memang bijak .

hmm . pencuci muka dah beli , kasut gie kelas pon dah ,
seluar dah otter , broadband dah bayar , 
charger laptop on the way , perfume pon dah .
berus gigi sama itu ubat gigi sudah .
apa lagi .... ada apa-apa yang aku tak beli lagi ke ? 
*aku cakap dalam hati ni .

urghh . cerita lain pulak !
semalamkan , aku pergi beli pencuci muka
dekat kedai yang selalu aku beli .
aku as a custemour komfem-komfem 
tanya tokey kedai tu ,
 "pencuci muka" yang saya nak tu ade ? *brand dirahsiakan
pastu dengan bangga nye , dia cakap " tak ada ." 
what the fucky auntie . saya selalu beli kat 
situ , apesal pulak tak ada . 
actually dia malas nak cari sebab 
ada custemour dia nak beli barang
lagi mahal dari aku ! 
pheww . tak boleh jadi ni .
aku nak bagi duit dia taknak . 
bukan aku main teka je , tapi masa aku tanya dia tu ,
dia layan custemour lain sedangkan aku ni pun nak beli barang dia jugak .
apa salahnya pergi check pencuci muka aku tu dulu 
sementara custemour lain tengah belek barang .
kalau betul tak ada baru lah cakap tak ada .
ni main bantai jeh cakap tak ada .
selalunya , kedai tu laki yang jaga .
tapi semalam , orang lain plak yang jaga .
nasib baik kedai lain pun ada . 
kali ni , tokey die sporting nak mampus . 
memang aku pergi kedai tu selalu lah nanti ;D

haa , cerita ni pon kes pasal beli barang jugak .
tadi pegi watson beli body spray .
lepas tu tengok harga body spray ni murah gila .
RM 5.99 SEN , pastu pergi bayar tetiba harga jadi 
RM 10.00 lepas ditolak dengan harga member . 
sepatutnya sebelas ringgit bape posen tah .
tekejuiit ni nak habaq hang !
nasib baik lah aku ada duit lebih .
kalau tak memang aku letak balik menatang tu .
lepas bayar aku terus cakap kat akak tu ,
apesal kat tag harga tu tulis RM 5.99 , bile scan jadi RM10.00 ?
"lahh yeke . nape tak cakap awal-awal"
mane saya nak tau , ingatkan tu harga dia .
die pergi ambik tag harga tu and then bawak pegi jumpa supervisor dia .
pastu dengan selamba , supervisor dia cakap , 
"dik sorry lahh . saya tak boleh bagi harga dekat tag ni . ni harga lama .
diorang ni pekerja baru . "


haihh , baru apanya , macam aku ni first time je pergi watson kat situ .
bertaun aku tengok akak tu keje kat situ . aku ingat kan harga promotion .
tu yang main bedal je amik body spray tu .  takpelah .
nasik dah jadi bubur McD . lain kali berhati-hati di jalan raya .
mata pon dah layu , so nak berenti bercerita .
buhbye reader ;)

♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥
pilih lah satu , hadiah sebab dah baca sampai habis.
 lotsoflove ;)

end about  2 : 38 AM













0 comments: