THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, June 30, 2011

thanks pakcik polis :)

heyhello reader  .

usually i'm in love to use  "actually" as a intro for new entry ,
but today , the intro for this entry is the middle of what u read now .
kalau kelakar gelak , kalau tak ignore je joke ni oke :)

my first main point is , i would like to give a lot of thanks to pakcik polis 
yang tahan aku masa buat roblock dekat selekoh heading to taman selayang on tuesday (28.6)
punca-punca kena tahan sebab , badan aku terlampau kecik to drive a hilux .
best tak best lah kan . baik punya port dorang buat roblock . 
sape yang tak ada lesen or anything yang boleh buat kena saman memang terbaiklah .
but , the truly thanks to pakcik polis is , call me pengkid . 
heeeelooooooo pakcik polis .
i am man ! a cool man . 
do i look like a "pengkid" ? so sadiss . maybe that day , is a dark night for them . 
kalau cakap sekali je tak apa . ni berkali-kali cakap .
bukan takat cakap dekat aku , tapi dekat Reanna Aizat pon dia cakap * nick facebook (search if you want) .
lepas tu , boleh pulak tanye nama aku banyak-banyak kali .
betul ke nama kamu muhammad ammar ni ? 
like of course lah pakcik . 
my name is muhammad ammar bin khairul anuar .
saya ulang ,
muhammad ammar bin khairul anuar .
ada faham ?
haihhh . bukan marah but bengang . sepuluh kali nak tanye lemak berkrim disukai ramai lahh kan .
so , be profesional , i take it as a joke . and then , pakcik tu tak percaya i'm 9teen years old . 
am i look like 7years old dear friends ? maybe . 
hoohaaa ! sape suroh badan aku kecik sangat niii :( takdir penentu segala .

so , dear pakcik polis , sorry to say .
bukan mengutuk tapi luahkan je .
bukan juga tak puas hati tapi mengingatkan , bergurau biar berpada :)
tak semua orang boleh terima gurauan .
nak bergurau dengan aku boleh je . tapi bertempat lah . ;D
khas utk polis-polis kat luar sana , selamat hari polis sedunia . *bile tah hari polis . main wish je .
be the best polis among the best . 

end about 01.49 AM 






0 comments: