THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, June 18, 2011

takpe . aku penyabar ;)

 hye-hye hello hey-hey . 

selamat pukul satupagi .
actually ngantuk gile ni . 
but aku nak post jugak entry baru ;D

after penat sehari suntuk dok dalam bas 
finally sampai jugak dekat rumah .
tu yang malas naik bas tu kalau pegi jaoh-2 .
kalau naik kete takpe . 
penat gila dah ni .

first of all  , a lot of thank you to pakcik bas 
yang drive dengan lembab .
drive lembab takpe lagi .
yang pegi berenti sampai nak dekat lima kali tadi tu kenapa pakcik .
saya sabar jeh dengan pakcik . adohaii lahh pakcik !

yang buad aku heran nye kan ,
ade lah the chinese man ni , 
lima kali berenti , lima-lima kali die turun dari bas tu ..
kalau nak kate pegi toilet memang nak lah aku pecaye .
bas tu bukan sejuk mane pon .
tahan lahh sikit kalau nak konciangg tuh .
ape masalah dia pon aku taktau lah .
satu hal pulak nak tunggu dia naik bas . 

sabar je lahh .


bayangkanlah , gerak dari pukul sepuluhpagi dari perlis ,
sampai KL pukul enamlebih . selalunya enam jam jeh . 
puas aku berangan dalam bas tu . 
nak tido tak boleh sebab aku pakai earphones and dengar lagu .
kalau dah dengar lagu paham-paham je lah . 
sekali dengan aku-2 nak menyanyi . 
tapi tadi aku nyanyi jeh kuat-kuat .
lantokk lah orang kat seat depan nak mengamok ke ape .
janji aku bahagia . *ayat pentingkan diri

so, I'll end this entry with hempas lappy ni dekat lantai .
penyapu betul kau lappy !
 masalah-masalah .
cubalah sekali-sekala senangkan aku .

p/s : semua sebab lappy 
yang ade masalah 
mental ni ! 







0 comments: