THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, June 20, 2011

nak belajar ! MUST !

heyhey .
title entry ni BAJET ! HAHA

actually aku nak belajar main instrument . 
bukan nak "belajar" like membaca , menulis , mengira , and memikir .
tetibe je kan aku nak belajar . haha . ni semua sebab jeles tengok twin aku pandai main gitar .
aku pon nak try jugak main gitar . 
aku ade jugak belajar main benda tu . 
habes segala-mala kod dia ajar kat aku .
tapi tiga kod je yang aku dapat tangkap .
A     B    C
so sadiss ! kod lain habis aku lupa .
tu pon , bile aku suruh ajar lagi mula lah nak memekak .
so action aku lepas ni , 
pelan-pelan kayoh .
aku nak tanye satu-satu kod and then hafal . 
biar lembab asal dapat .
ni masa aqu perform dekat putrajaya .
nampak tak gaya macam aku tengah nyanyi tu .
haha.
pegang gitar je lebih aku ni . 

selain dari gitar , aku teringin jugak nak belajar main piano
yang ni pon macam best . tengok orang main piano rasa macam aku pulak 
yang menekan-nekan benda alah tu . 
susah nak belajar benda-benda ni . 
tapi orang kata kalau minat takde susah manenya .
"kalau nak seribu daya , taknak seribu dalih"

0 comments: