THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, June 24, 2011

MATA !

well hello reader :)

malam ni sure some bloggers updates blog pasal MAHARAJALAWAK .
so , for this entry aku just nak selit sikit jeh  about nak wish congrates to SEPAH yang dah menang .
kot-kot lah dorang "terbaca" blog aku ni , and then bagi aku duit tu sikit ke . dapat tigaratusribu  pon jadilah.
lagi limapuluhribu bagi dorang simpan . *melampau .

stop there . 
proceed pasal mata pulak . 
lawa enggak mata aku ? wooooo : D 

actually bukan nak menunjuk mata aku yang tak berape nak buruk ni .
tapi ade lah cerita about mata ammaranuar ;)
aku pon taktau lah ape ke betol ke tak nenek aku kata mata macam aku senang 
nampak benda yang pelik-pelik . 

such as HANTU :-O 
cuba tengok gambar mata tadi balik , ada nampak taik lalat tak ? ada kan ?
CELAKA punya lalat ! berak dalam mata aku apahal ! 
kang aku panggil mail lambung kang baru kau tau !

sambung balik . . .
susah nak percaya tapi hakikatnya kena percaya .
sesetengah kawan aku tau yang aku selalu nampak benda tu .
tapi sesetengah langsung taktau . macam ramai pulak kan member aku .
ada lah dalam dua tiga orang yang tau . tapi yang 
absolutely tau like of course family aku . tak termasuk nenek aku . 
nenek aku ni baru perasan yang taik lalat ada dalam mata aku .
memanglah nenek aku part of family tapi dia stay dekat kedah . 
jarang sangat nak jumpa . so , bile aku balik kedah haritu and jumpa dia ,
tetiba dia tegur aku . boleh pulak dia kata 
"hang besa kelih hantu dak ? " 
selalu jugak lah . tapi tak teruk sangat .
"aku agak dah sebab mata hang ada taik lalat .kalau kelih tu
toksah tekejut dah lah noo "
aku pun just angguk jelahh and iyekan aje ape yang dia cakap .

tapi masa aku stay dekat bukit botak dulu ,
aku selalu lah nampak benda-benda tu . 
sejak pindah rumah baru ni dah kurang sikit . 
kurang tak beerti tak nampak langsung . 
simpang malaikat 44 aku memang taknak tengok benda tu . 
selalunya , aku nampak benda-benda ni dengan tak sengaja . 
and , selalunya , kalau aku galak sangat or terlampau takut komfem seratus peratus aku boleh nampak .
aku tak harap pon orang nak percaya dengan cerita aku , 
masing-masing ada kelebihan . tapi tah lahh . 
dah kelebihan ni dapat kat aku . redha je lahh .



0 comments: