THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, June 21, 2011

MADAH "like"

night reader :)

malam yang membosankan .
bukan malam ni je . malam-malam yang lain pon bosan gak .
start cuti sem ni aku dah jarang dah nak tido awal .
dulu masa first-first masuk poli 
BUAD SKEMA BOLEH .
tido nak awal je masa tu kan .
tapi dah lama sikit belajar kat situ memang awal tak awal lah kan aku tido .

proceed to : actually malam ni bosan gile sebab pukul sepuluhmalam aku dah ade dalam bilik . 
selalunya pukul sepuluh still lagi dekat hall . tah lah , aku pon taktau kenapa nak masuk bilik awal
sangat malam ni . *dah start pikir lain lahh tu .

bukannya ape . nak tengok tv banyak pulak cerita ulang-ulang . 
sampai naik jemu aku tengok . nak tengok cerita hantu tapi takut .
eventhought dalam rumah pon aku takut . haha *malukejap
dah lah aku selalu dok sorang-sorang dekat hall . 
yang lain semua dah tido . except twin aku yang jadi kutu rayaw .
balik rumah pukul duatiga pagi je . tapi skang sebelum pukul doblas die dah balik dah .
taktau lah kalau dia dah serik teserempak dengan hantu kat lua .

lagi satu , yang buad aku bosan nye malam ni kan kan . semua sebab facebook baru . 
aku dah add dah member-member yang boleh buad harok . so kalau dorang approve memang hancor lah wall aku dengan post dorang . so far ade lah duatiga orang yang dah buad harok kat wall aku . 
I appreciate it :) *nak jugak speakang . and then disebabkan beberapa orang jeh yang buad harok ,
so aku MADAH nak like status or anything yang boleh aku like dekat facebook dorang .

HAAA . nampak tak jalan cerita dia . tajuk entry MADAH "like" . 
pengarang menggunakan tajuk entry sebagai mengakhiri karya untuk entry ni .

bace ape lagi ? dah habis dah . pegi baca yang lain pulak . 
buhbye reader :)



0 comments: