THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, June 12, 2011

line tolong laju sikit boleh tak ? sikitt jeh ...

heyhey .

salam satu blogger .

entry kali ni agak sadiss . semue sebab line berokband yang tersangatlah lembab kat perlis . 
huwaaa . aku nak bebeloging pun payah . tu lah aku jarang buad entry baru . idea banyak ni .
haha . banyak saje . ;D 

pape pon . aku dah buad request mintak pencawang untuk line berokband sebelah rumah makcik aku . bia laju sampai nak tekan button home kat facebook pon tak sempat. *konon-konon jeh .

aku pergi perlis ni bukannya apa . first sebab family aku balik kedah . takkan aku nak stay sorang-sorang
kat rumah . memang tak lah jawabnya ;D aku ni penakot sikit . sikit jeh

second sebab aku ni adik sepupu yang baik . kenapa kenapa kenapa ? sebab , kakak sepupu aku repeat paper julai dekat sekolah dia . nak masok kolej katanya . so aku datang sebab nak ajar dia . *konon-2 aku ni pandai lah . hehe . aku just ajar ape yang aku tau lahh . tu pon jarang ajar dia . sebab , takleh nak pi lah .
ajar kejap , dia gelak-2 . pastu , ajar lagi , dia pegi buad air milo . ajar lagi , dia habaq dia ngantuk

apapontakbolehapapontakbolehapapontakboleh

pastu semalam aku tengok dia bace nota ape ntah sambil tengok tv .
bacanya tak lame mane . tengok tv jeh lebih . lepas tu tidoq . 
HOII KAK ! AKU NGUTUK HANG NI . haha

and sebab yang ketiga aku datang perlis ni , 
aku nak jumpa kekasih yang tak pernah aku anggap kertas .
dah lame dah aku kenal dia . nak dekat 4tahun . 
tapi dia macam dah slow dengan aku .
macam taknak layan aku dah . 
isokeyh . takkan nak paksa dia terima aku balik kot . 

lets bygone be bygone . 

i not to be a wonderful crazy like little chicken to be a millionare something like different .  once we have fight student will always get a gadget from our heart . a little bit coming sunday , go now go , walk out the door .
open your song and i can get through . never say never and i will say gudbye . babai . the end .

 apapontakbolehapapontakbolehapapontakboleh

p/s : english language tu sila abaikan . 
aku pon tak paham apa yang aku taip .
just for fun . 




0 comments: