THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, June 25, 2011

jyeahh !

hello reader :)

today , tak macam hari sebelum-sebelum ni .
selalunya , lepas bangun tido , makan ,
watch tv , online , and tido .
but today , fuckinlovelymoolybravocharliealphadelta !
harini bangun awal sikit . pukul sebelas . kira awal bagi mak aku .
Reanna anak pak raim mesej aku suroh ambik dia dekat batang kali .
oke . lepak-lepak kejap tengok tv and then baru pegi ambik die .
pukul bape tiga lebih baru gerak . sampai sana pukul empat .
redha je lahh pegi sorang-sorang even kena lalu kawasan hutan .
and then , dia ajak pegi joging . tapi tak jadi sebab dah pukul enam lebih .
so , aqu pon ajak pegi taman dato' keramat . nak amik barang aku .
penting sangat benda ni . kalau barang ni takde aku takleh hidup .
yang penting bukan DADAH oke . 
ROKOK pon tak mungkin .



"BELIA BENCI DADAH , 
BELIA JUGA BENCI ROKOK ."
SHISHA TAKPE . *gurau jeh .
aku mintak kereta dekat bapak aku and then pick up meymey anak pak saim .
bersiap bukan main lama . padahal bukan nak kemana pon .
pastu street pegi taman dato' keramat . dah lepas amik barang terus balik selayang . sebab nya reanna nak makan . mak dia suroh makan . haha .

lagi lagi lagi lagi ..
tak habis merayaw lagi ni .
lepas reanna makan , street jehh pegi SHISHOTTTT ! 
reanna anak pak raim punye idea . baik punya . SHISHOTTT means SHISHA !
perkataan reanna tu . pekataan orang sewel .
port shisha komfem dekat bistro tempat balak mimi . FREE tu yang mahal tuh . 
 so lepas shisha bagai , pukul sebelas dah balik sebab lame-lame kang , payah pulak nak dapat kereta lepas ni. masa on the way nak balik tu best tak best lahh kan . pasang radio kuat-kuat , pastu berjoget .
sekali dengan aku-aku berjoget even aku yang drive . dah macam sewelmabokhapiaq pon ade .
yang meymey tak habis-habis , "ee , aku geramlah . nak joget jeh rasa" . padahal orang joget dia banyak membebel . joget je lahh mii . haha . yang potong stim jeh bila jalan jem . asal jalan jem jeh mesti aku tarik seatbelt . kot-2 roblock ke ape . aku rimas bila pakai seatbelt . haihh .
opps . katil dah panggil . gatal punya katil ! buhbye reader :)

NAHH GAMBAR SHISHOTT !





cite pasal shisha jeh lebih aku ni . 
hisap pon tak pandai . haha .
 asyek terbatuk-batuk jeh .
sayakesahapaorangcakapmacambudakbudakbarunak
UP.
janjisayabahagia.
sayatakkacauseluarawak,
awakjanganlahkacauseluarsayaOK ?

0 comments: