THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, June 30, 2011

oh ! i'm sorry dear makcikk :(

hello reader :)

actually aku malas nak update blog .
tapi aku kena update jugak sebab aku taktau nak buat apa malam ni .
online facebook tapi bosan . ramai pulak yang tak online .
haihh . entry harini biar lah aku storymory pasal pooh and spongebob aku . haha ..
before this , aku ada post entry pasal menatang kejadah tu .
kalau baca balik entry tu , memang kesian .
orang yang tak salah pon kena tuduh . so sadiss .

first of all , nak mintak maap kat makcik jiran and anak-anak makcik tu sebab tuduh anak-anak dia curik
aku punye spongebob and pooh . hakikatnya tak . haha . tu lah orang dok kata , don't judge a book by its cover .
anak-anak makcik tu memang nakal . tapi nakal-nakal dorang tak lah sampai ambik hak orang lain .
cerita sebenar , spongebob and pooh kesayangan hamba tu ada dekat atas syiling rumah aku .
macam mane tah boleh sampai atas syiling tu . nasib baik adik aku yg nombor tiga tu jumpa .
nasib baik tak pegi serang makcik tu . kalau tak , malu yang aku dapat . 
maap maap maap ya makcikk . janji tak buat dah . esok lusa belum tentu .

tak kesah lah nak cakap aku ni macam budak-budak ke ape sebab kecoh pasal teddy .
hakikatnya , teddy tu bapak aku yang bagi .dari aku kecik lagi . . bukan ke kita kena hargai apa yang orang bagi . yang penting aku dah jumpa balik malaun dua ekor ni . so aku nak simpan dalam almari , beli mangga sebesar alam and lock for safety . biar adik aku yang kecik tu tak boleh main . kalau bagi dia main kang ,
sampai mane plak teddy tu dia bawak . 

end about 12 : 38 AM . buhbye reader :)

0 comments: