THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, June 20, 2011

budakKETOT punya kelaka !

wellHELLOwellHELLOwellHELLO

kelaka tak kelaka lahh kan . 
bagi aku entry yang aku nak post ni dalam kategori kelakar lahh jugak .
kalau bagi korang tak kelaka never mind . 
biar aku je yang gelak . 


ni budakKETOT .
dia ni terlampau banyak sangat becakap .
actually yang kelakanya tadi ,
dia ni main mak-mak .
main sorang-sorang pulak tu .
yang buat aku nak gelak masa dia 
kata 
hazama dengan lena tolong mak sapu sampah ,
erul dengan fina pegi basuh pinggan dekat dapur .
mak dah penat dah ni .
haihhh . boleh pulak macam tu .
nama artis jugak yang die guna .
kot lah nak guna nama peah ke ape ke .
nak grand saja budak ni . ;D

lepastulepastulepastulepastulepastu

haritu mak aku buad karipap .
and then mak aku suruh lah dia kira .
kira dari satu sampai tigapuluh dah oke dah .
lepas nombor tigapuluh die terus sebut empatpuluh and then limapuluh .
mane die campak nombor yang lain pun aku taktau .
puas aku berdekah dengan mak aku .

yang paling tak boleh belah skali , 
die suka paksa orang kentot . 
ape ke bangang nye lahh hai .
fesyen ape pon aku taktau budak ni .
nasib baik adik aku .
kalau tak dah lame dah aku humban dalam jamban .
*gurau jeh . jangan amik tindakan pulak dah lah . ;D

thats all . bohbye reader :)

0 comments: