THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, May 20, 2011

merambu keje part-time

salam satu blogger :)

urghh ! penatnya harini . puas aku merayaw dengan si reanna raim tuh . makkaihh . 
memang terbaikk lahh harini . 
kenapa aku penat tahap honda EX5 kembar aku !

pukultujuhlimaminitpagi
terjaga sebab kembar aku pakai baju aku senyap-senyap . 
die ingat aku tido mati ke hape .. oke . tu takpe .
yang penting , time ni aku terjaga and terus pegi bodek bapak aku ..
nak mintak kereta punya pasal :D

pukullapansotongah
pegi bangi ambik raihana firdaus anak pak rahim sebab dia dah habis 
final exam , erti kata lain dah cuti sem .
and then sampai sana pukul sembilanlebih .

pukulsepuluhlebihKOT
pegi rumah amizatulaida anak pak husin dekat tepian bangi .
dekat je dengan tempat reanna belajar .
tapi menghampakan sebab kol beratus-ratus kali tak pick up phone .
disebabkan dia tak pick up kol , 
aku dengan reanna dah macam orang hilang anak ..
terjerit-jerit nama amy sampai reanna betuka jadik halk hogan .
dia goncang grill rumah amy sampai
makcik yang tengah sidai kain kat sebelah tuh asyik gelak-gelak jehh ! 
xpecaye ? nahh amik ni 

sempat pose lagi budak ni . bayangkan punyelah lame kitorang memekik
telolong tapi takde sorang pon bukak pintu . tido mati gamaknya .
haishh .

pukulsebelaslebih
aku dengan reanna gerak balik selayang and hanta barang-barang
reanna dekat rumah  . 


dah takde pukulpukul dah . penat nak pikir .
dipendekkan sikit cerita ni,
so i droft my car pegi damansara pataling jaya.
sebab nak hantar contack lens dekat rumah kawan reanna .
sampai jeh kat sane , kitoang lepak kejap pastu mak kawannya si reanna
tu ajak makan . hoihh . pantang diajak lahh teman .
tapi malumalu sikitlahh sebab baru first time jumpa kawan reanna tu. 
takkan nak buad harok kot . hehe 
lepas makan , kitorang  pegi OU bawak member reanna sekali .
NUR AQMA *nick dalam facebook.

tersebutlah kisah aku yang merungut nak pegi watch movie 
dengan kawan-kawan finally dapat jugakk . macam biasalah . 
entry sebelum ni aku nak tengok movie fast and furious 5 and kongsi kan .
tapi aku tengok movie kongsi je . sebab i'm rushing . abah aku dah
kol banyak kali suroh balik . masa tu pukullima. so mase nak hantar aqma 
balik , kitorang singgah jap dekat tutti frutti faverete reanna. 
OU dengan rumah aqma ni dekat je . so pkul 5 lebih macam tuh aku dengan reanna 
balik rumah terus . nasib baik jalan tak jem . kalau tak jenoh aku nak
tekan class , tekan brek , tuka gear .. hishh .
sampai jeh rumah aku dah rase ngantuk tahap gaban . tapi 
tak boleh tido sebab aku lapa gila babeng ! 
mama abah aku balik rumah bawak makanan . 
dah kenyang pon tak boleh nak tido sebab ade cite best kat tv . haha 
macam-macam hal . so sampai lah skang aku takleh nak tido even
cite tu dah habis . huhux . 
aku dah lame tak selitkan gambar kalau buad entry baru, so entry ni , 
korang tengoklah apa yang aku buad harini :)

 nie reanna * tengah membebel sebab cari lens tak jumpa
sedangkan bende tu dekat aku :D

ni bukan menangis oke ! tapi tengah pedih mate .. wee~

dekat one utama . masa ni baru jeh sampai :) yang pakai
tudung tuh aqma oke :)

hampeh ! ingatkan nak beli . try jeh lebih :D

beratur nak beli tiket movie :)




1 comments:

amyMOMO said...

hehe~ aku tido lambat! sury okie?? HAHA. :D