THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, May 31, 2011

puhleasee lahh lappy !

salam satu blogger . 


hish . lappy aku ni buad hal lah . 
aku on lappy tak penah guna battery sebab kalau guna 
battery cepat panas . lepas tu bile dah panas automatic tepadam sendiri .
so aku guna elektrik . aku pon tak heret lappy ni pegi mane-mane so 
guna letrik je lah . tapi bile guna letrik satu hal plak .
asyik-asyik tepadam . bile bergerak or ubah tempat sikit jeh 
dah terpadam . memang sakai lahh lappy ni . 
nak jeh aku humban dalam lombong . nak kate charger rosak 
memang tak lahh . nak kate lappy panas sangat lagi lahh tak .
macam mana lahh kalau masok sem depan pastu nak buad 
assignment guna lappy ni . memang tak bejalan lahh assignment aku tuh .
*dah pikir dah pasal asignment . #student DEKAN . haha

pape pon aku nak mintak lappy baru dekat parents aku ,
mintak-mintak request aku ni accepted lahh . huhux . 
lappy ape yang best and bagus eh ? haha . suggestion puhleasee :)

0 comments: