THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, May 22, 2011

my new hair :D

hye there :)

today i'm gonna kil myself ! so fuckin !


see see see ! this is my old hair ! i want my old hair . 
i don't care
oihhh ! tengok rambut jeh ! jangan tengok muka . haha . kiddin :)
urghh . nak rambut aku yang macam ni balik . 
how come aku boleh terpikir nak potong rambut ni ?
Actually aku rimas gila dengan rambut aku yang lama ni . 
sebab tuh aku terpikir nak potong rambut .
aku ingat nak potong bagi pendek je . tapi kepala otak
aku ni ligat gila nak potong macam nii

kelaka nye lahh haii . 
ade yang kata oke tapi ade jugak yang kata
tak oke :( 
tapi tah lahh . bagi aku , aku rasa pelik gila .
first time aku buat rambut style macam ni . 
tapi nak buat macam mana kan kan .
terlajak kereta boleh gostan . haihh .
takpe lah . benda dah jadi . terima je lahh .
ade request suroh aku layer rambut ni .
request tuh TAK akan dipertimbangkan sebab akan dilaksanakan :D
ade request suroh potong sikit rambut depan tu ,
tapi akan dipertimbangkan . dah sampai seru memang aku potong rambut yang depan tu .
bukannya apa , sayang lahh nak potong yang depan tu .
baru duatiga bulan aku buad rebonding pastu 
penat aku bela rambut tu sampai panjang . tak rasa rugi plak aku .
depends lah dekat hati aku ni .
kalau rasa nak potong , it will be . don't worry .
haaa ? mane rambut depan aku ? huhux . nak tengok jugak tuh . 
NAAAAA !

tengok memang pendek kan kan ?
tapi kalau tarik rambut yang depan tuh ,
cecah jugak lahh bawah mata :D 
ce tengok ce tengok dekat sebelah mata kiri aku .
tuh tak tarik lagi tu . cecah gak lah dekat pipi aku .
hishh . my bad sebab tak pikr panjang .
kononkonon nak buad mohawk  ! haha .
tapi hampeh . tak jadi derr sebab rambut aku curl . :D
BENCIKKK !


0 comments: