THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, May 12, 2011

movie please !




Tetibe jeh letak gambar ni .. HAHA :D ngade jeh lebih . 




Actually aku nak sangat tengok movie ni :( 
cerita fast and furious 5 dah keluar berminggu-minggu dah .
tapi tak tengok lagi . susah nye lahh haih nak gie nonton 
without members . takan nak pegi sorangsorang . 
tabittt springg lahh kat diri aku kalau aku pegi watch movie sorang-sorang .
tak penah dibuad . macam mane lahh gamak nye kan cite tuh . 
Bila aku tengok cerita kongsi macam best . oppss . bukan tengok full
movie but the making jeh dekat astro . sadis kan ! 
how come aku boleh lepaskan movie ni !
aku kena tengok jugak .. even kena redah lautan api pon aku sanggup pegi tengok ! 
tapi kena redah dengan member2 sekali lahh . 
kalau sorang-sorang taknak lahh . hee . 
ouch ! fast and furious 5 tak ada the making ke astro ?
tak penah nampak pon kat dalam tv . ke aku yang tak sedar ?
anyway , aku memang tengah tunggu kawankawan aku balik ! 
masa cuti sem ni lah nak enjoy . kang dah masok sem baru langsong tak jadi ape .
yeeehaaaaaa !

0 comments: