THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, May 2, 2011

jujur lebih baik daripada menjadi PEMBOHONG !

kadang-kadang manusia susah nak jujur . jujur soal hati dan perasaan tak mungkin . maybe manusia banyak menipu tentang hati dan perasaan . aku mengaku , aku pun tengah menipu hati dan perasaan . aku pernah try nak luahkan and sekarang aku dah luahkan . aku taktau apa yang aku buad ni betul ke tak . maybe aku bodoh sebab terlalu awal aku luahkan . sesetengah orang mampu terima aku siapa tapi mcm mane dengan sesetengah orang yang lain plak . maybe harini aku sedar yang tak semua orang boleh terima siapa diri kita .


0 comments: