THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, May 16, 2011

eveythings .

hey . Assalamualaikum .

tak ada yang lain selain becerita pasal RESULT yang memuaskan jugaklahh :(
gosh ! my bad . Result dah keluar and hasilnya hanyalah memuaskan.
pape pon aku still bersyukur sebab tak ada subjek yang failed .
ALHAMDULILLAH.
actually aku pon tak mengharap sangat dapat pointer 3.0 and above .
tapi bile tengok member ramai yang dapat 3.0 and above aku rasa macam
menyesal .kenapa dorang boleh dapat pointer tinggi-tinggi sedangkan aku tak boleh .
i know i can do better more than what i get .
betullah apa yang orang kata , kalau nak berjaya kenalah usaha .
and memang tu yang aku nampak dekat member-member aku .
dorang berusaha walaupun ada yang belajar last-last minit .
CONGRATULATION
to member-member kelas aku yang dapat AKJ and member-member
yang lulus semua subjek .
next sem kita try dapatkan DEKAN ok !
By the way , memandangkan harini hari guru
aku nak wish
HAPPY TEACHERS DAY
to all of teachers in this world expecially
my ex-teachers from SK Selayang Baru  (1) and
SMK Selayang Baru.
not forgetting , my beloved lecturer and kawan-kawan yang pernah
jadi cikgu untuk aku :D
waittt ... ade lagii . nak wish
 HAPPYBIRTHDAY 

to AMY MOMO (nick dalam fb).
i wish you will had great life and you wish enjoy
with your life . May Allah bless you and
please do not forget your old friend .
kalau kau lupa aku , i will forget you too darl !
this is warning for you ! hehe
even bufday dia esok tapi aku
nak selitkan jugak dalam entry ni oke :)
boleh kan kan kan ?
hee~


0 comments: