THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, May 31, 2011

hey budak ni kangg !

hyehye :)


tadi aku pegi pasa malam dengan intan just nak beli 
nasi ayam kampung . selalunya ramai yang beli kat situ tapi tengok tadi tak
ramai pon . maybe aku gie lambat kot . untung untung . takyah beratur dah .
pastu ade lah sorang budak ni dengan bapak kesayangan dia
datang dok belakang aku . nak beli nasi ayam kampung tu jugak .
nasi ayam kampung ni ade tiga jeh atas meja tu . pastu aku cop yang bawah .
 intan plak cop yang atas sekali . tetibe, budak tuh terus menonong 
amik nasik ayam kampung yang dekat tengah-tengah tuh . yang tu takpe lagi .
tapi yang buad aku bengang bile die tuka nasik tuh dengan nasik yang aku dah cop tu .
celaka kau budak ! nasib baik bapak kau ade . kalau tak dah lame aku ambik balik
nasik tu . budak macam ni kena berkira . kalau tak naik kepala . 
memang lah rasa nasik ayam kampung tu sama . tapi aku nak jugak yang aku dah cop tu .
sebab ayam dia bahagian tie . aku suka yang tu :( yang lain semua banyak isi sangat . tak minat aku .
haihh . redha je lahh . nak buad macam mane . budak tuh dah lahh potong Q pastu buad muka tak malu 
plak amik makanan aku . fuckin shitt lahh budak . 
erti kata lain : aku tak puas hati !

0 comments: