THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, May 19, 2011

desperate girls.

yeeehaaa . agak kurang sopan tajuk entry aku kan kan ? eheh . 


bukannya apa , nak begosip dekat facebokk takut kantoi 
pulak dengan pompuan-pompuan a.k.a budak-budak bawah umur .
nanti dorang ni cakap ape plak kan . so dekat blog ni lah tempat nak mengata sebab
dorang pon bukannya ada aku punya URL blog . so boleh lahh mengata kejap :D

actually cite dia macam ni . 
desperate girls yang pertama 
*dirahsiakan namanya
16 tahun
hari pertama dia chat aku dekat facebook . so tak kesah lahh . kot-kot lah 
nak kenal-kenal dengan aku ke ape . aku pun layan je lahh .
pastu hari kedua dia buad sibling request dekat aku as brother . 
oke , aku approved sebab tak fikir apa-apa lagi masa tu .
lepas jeh aku approved , member aku Aien Naara *nick facebook
kata dia kenal budak tuh sebab budak tuh kenal dengan ex-kaple dia . siap mintak
Aien Naara ni jadi kakak angkat dia lagi . pastu , aku remove budak tu as sister sebab ,
aku tak kenal budak tu and aku tak selesa kalau dia chat dengan aku . yang buat 
aku tak selesa tu sebab dia chat ngan aku macam dah lame kenal . sedangkan 
baru jeh kenal duatiga hari .  yang paling best sekali bila budak tu tanye aku , 
" awak tak approved lagi ke sibling request saya ?"
aku pon buat-buat terkejut . haha 
haa ? mane ade .taktau lah kalau GF saya dah ignore "
NAHH ! amik kau sedass . langsung dia tak reply chat aku . 
ALHAMDULILLAH !

desperate girs yang kedua
ZURAIN HUSNA *nick facebook
15 tahun
huh . yang ni masalah sikit . ni pon baru sehari jeh kenal . baru je siang tadi .
actually dia dah chat lame dah . dari haritu lagi . tapi asal aku nak reply je , chat dia offline .
sakai betul . macam tak paham pulak facebook tu macam mane . 
pastu harini , jodoh aku dengan dia kot . dia say HYE and terus
cakap " takkan sedara sendiri pon tak kenal "
kali ni aku betul-betul terkejut . haha . sebab aku tak penah dengar sedare aku
nama ZURAIN HUSNA . tanya mak aku pon , mak aku tak kenal .
pastu mak aku suroh tanya nama bapak dia . 
budak tu kate orang panggil bapak dia CIK OZE .
hishh . serabot aku .. pastu aku tanye lahh ," kalau awak kenal saya , nama mak saya apa ? "
pastu dia jawab " makcik saya nama ELA
hoihh dikk , kau ni salah orang ke ape haa . adehh . pelik-pelik lahh kau ni . 
aduhh . ehh kejap kejap . tak habis lagii . rupanya ada udang disebalik mee . nampak tak ? ade kan .. haa 
makan lahh ! ..... lalalaalala ~ 
rupa-rupanya , dia nak NO TALIPON aku ! aduhh . kenapa lahh tak cakap awal-awal ..
kan senang kalau bagi tau . aduhh kau ni ni kiah .. 
tapi SORRY TO SAY lahh darl . bukan taknak bagi , kenal pon tidak .
heshh . ada cara tau taknak bagi dia no tipon aku . senang jeh caranya ..
"sorry lah . saya guna private number" free-free aku kencing dekat facebook tu . 
tak sempat pegi toilet dah . *eyyukk . pengoto kejap .
ngatkan dah settle , pastu dia suroh aku kol dia pulak . mati aku , 
dah lah aku tipu dia kate guna private number. 
HAAAAA ! IDEA DATANG !
"untuk ape call awak ?"
"untuk kenal dengan lebih dekat."
"kenal-kenal dalam facebook dululah"
"urm .. ok !"
budak ni pon same . terus tak chat aku dahh . 
so sekali lagi ALHAMDULILLAH !

P/s : tak ada kena mengena oke dengan yang hidup .
 tak kire lahh dia hidup lagi ke tak . entry ni bukan
nak aibkan mane-mane pihak . sekadar bercerita :)

6 comments:

I E K A said...

HAHA , sengal di situ. yeah! prempuan despret. haha

mika sue said...

nie cerita betul kew just reka syng oi???

monsieurARM said...

I E K A : tu lahh pasall . memang desperate pon . kelaka pon ade . haha .

MIKA SUE : betul lahh . takkan lah nak reka kot . xde keje nak taip panjang2 . huhux .. :)

syamimi meymey said...

adoii ..
ama ramai peminat mmg ssh la kn ..
adess !!
HAHA ..

mika sue said...

hahahah kalau betul la..pompuan tu mmg sengal..hahaha

monsieurARM said...

MEYMEY : haha .tuh lahh pasall . hensem keh aku ? haha

MIKA SUE : tu lahh . bukan takat sengall jeh . macam tedesak pon ade . hehe