THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, May 12, 2011

credit to Lizawati Binti Abu Zamar

first of all HELLO my reader . entry ni credit to my beloved friend tapi tak kisah lah kalau ada yang nak bace . memang untuk dibace pon kan :)

Actually entry ni just nak congratulate to Liza sebab she will get married on 3 july 2011 . dengan bangge nye aku as a friend nak wish SELAMAT PENGANTIN BARU . Dah dekat dah ni . aku saje jeh nak wish awal sebab takut nanti tak sempat pulak nak wish . mane lah tau , kite hidup belum tentu sampai ke tua . :)  mengarut saja aku ni . 

dear lieza , i wish you will had a great life and May Allah bless you with your beloved hubby . Be loyal to your husband and semoga dapat anak yang comel-comel . :D ouchh ! lagi satu , semoga bahagia oke kawan ! remember that syurga terletak di bawah kaki suami . 

aku macam tak percaya kau dah nak kahwin . hish . tapi takpelah . kena percaye jugak lahh . hehe . nanti dah tak boleh nak merayaw lagi lahh kan :( dah tak boleh jadi macam zaman kita sekolah dulu . 

p/s : ni lah orang tua-tua dok kata . KALAU DAH JODOH TAK KEMANA

sorry sebab
chilok gambar kau.
 hehe

0 comments: