THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, May 8, 2011

cool :)

well hey . orang ramai sibuk wish happy mothers day to their mummy but aku nothing ! how to tell a story , i had no idea . . actually aku dengan mak aku tak berapa nak ngam sekarang . maybe its my fault . aku pun ade perasaan nak wish mothers day dekat myLovely mama but how come aku nak wish . bertegur pun tidak . aku ni degil sangat kott . haih . ntah lahh . aku rase mak aku banyak makan hati dengan perangai aku . tapi ape yang aku buad ? nak kata aku melawan memang nonsense lahh ! tak masuk akal langsung . nak kata aku mintak-mintak duit memang lagi tak masuk akal sebab aku selalu mintak duit dekat abah aku ! pelik lah . aku tak suka mama membebel jeh . kalau dia membebel , orang yang tak salah pon kena join sekali dengar ceramah mama including me . but aku just pekak kan telinga jeh . 


sekarang ni , aku just pikir positif and make a decision to be quiet even kena marah or anything else . aku tak suka melawan sebab aku pon dah pandai bepikir ! so , 

SILENCE IS BETTER THAN SAYING ANYTHINGS !


to my mama , HAPPY MOTHERS DAY ! 
I wish mama will had a great life and be the best mama in the world . 
Eventhought mama didn't read myBlog ,
I hope  you will read this while I am no longer in this world . 

by your lovely son,
ammar  :)

0 comments: