THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, May 9, 2011

the best day :)

today is monday . But this is not the best day  . As usual , hello my reader :)

well . dalam banyak-banyak hari , the most day that i love is FRIDAYSATURDAYSUNDAY . 

hari yang paling tak membosan kan of coz sabtu ! sebab orang ramai cuti hari sabtu . happening jeh rase . aku pon boleh merayaw dengan member-member kalau diorang tak ada kelas . usually no .

FRIDAY 
siang tak best sangat tapi kalau malam love to watch my favourite comedian JAMBU on maharajalawak . No doubt dorang ni memang best gile ! even tak banyak becakap , dorang still boleh bagi audience ketawa . tapi aku suka JOZAN , SEPAH and NABIL . even perfomance diorang ade yang tak jadi aku still boleh ketawa sebab diorang kelaka . well hey , aku harap AMIR terkeluar minggu ni ! sorry for say sebab DIA TAK BEST . its not going to condemn tapi maybe ramai yang fikir macam aku jugak . daripada dia asyik kena kutuk lebih baik die tersingkir . :) 


SATURDAY
 macam aku cakap tadi . hari yang paling best sebab boleh merayaw ! hahax . . bukan tuh jeh . tapi ada program favourite aku jugak . AF the best program realiti tv . love yaww . even ramai yang kate program ni macam dah tak best tapi bagi aku still best but ade setern-setern part yang kurang menarik :) so my favourite singer is LENA , HAZAMA , FINA and ERUL . keep it up . jumpa difinal oke :) *macam juri gitu . :D 

SUNDAY
 hari ahad ni pon macam hari jumaat jugak . sebab yang best nye waktu malam . sebab ada program MENTOR . nak dipendekkan cerite , my favourite singer is SALMA and IKA ! first time aku dengar salma nyanyi lagu bertamu dikalbu perghh . meremang habis . boleh lawan dengan charice pempengco . huhux . aku start suka ika menyanyi SEMALAM bila die nyanyi lagu intifada' . dasyatt . 


*so this post just
 for fun and 
memang lah dia ada 
kena mengena 
dengan orang yang hidup .
 but tak salah nak luahkan 
apa yang kita rasa kan kan ?
 thank you :)

0 comments: