THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, May 8, 2011

aku gila DSLR .


NAH ! nie DSLR twins aku , huuu ~ aku nak jugak ! ABAH tolong belikan boleh ? 


kenapalah aku minat sangat dengan menatang ni .
 huh ! tak kisah lah orang nak cakap " benda ni orang dah tak pakai lahh ! " 
hooi ! ape aku heran ! yang aku tau sebelum aku continue sem 2 aku nak bodek bapak aku .
aku  nak sangat kamera tuh sebab aku suka gilaa shootshoot gambar . pastu kamera dia CHANTEKK ! 
tak macam kamera DIGITAL tuh . haha . 

dapat D3100 macam twin aku tu pon jadik lahh . 
Bukan nye nak belagak tunjuk kat semua orang  tapi aku suka suka suka snap pic orang . lalalala ~
 abah abah , abah HENSEM lahh harini . DSLR satu ! 
~kui3~

ni pic aku masa pegi shoot dengan 
INTAN anak TAN SRI AZMAN SHAH 
*nama nak glamer saja ! huhux
ada yang dah edit and
ada yang belum edit .








anyway LOTSOFLOVE giving to 
IEKA ROSKA and MIKA SUE 
sebab dah edit my pic . sangat CHANTEK yaww !


♥                         
                       
♥               
♥   

by ieka roska


by mika sue

0 comments: