THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, April 11, 2011

exam kill me !

kenape bile belajar jeh nk kena ambik exam eh ? kui3 . *soalan paling bodoe . oke . 18 haribulan 4 ni aqu da start final exam . tapi kan , satu ape aqu tak prepare . aku dah agak dah , bile aku balik rumah , komfemkomfem aku tak study . aku asyek online , makan , tido , jeh kat rumah . hoihh ! takde mase depan . kuang3 . dok rumah pon satu hal . bosan tahap gaban ! taktau nak pegi mane . member aku semue bizi belajoo . . ade yg tak belajo tapi kepale otak aku takleh masok lah dengan kepale otak dorang . kalaw tak dah lame aku merayaw . skang ni , mampuihh den . math dah lahh aku lomahh . mang tak jadi ape lahh . bile fikir balik , kenape orang lain boleh buad tapi kite kenape tak boleh ? aku rase macam aku tak sesuai nk belaja kos ni . mcm ape tahh . bukan nk mengate tapi siyesly aku memang tak boleh bawak . mase dlam kelas aku lagi banyak meniru dari buad sendiri . kalau nak berenti pon dah telambat ! nape lahh aku tak berenti awal2 . kalaw tak , takpayah lahh aku pikir pasal bende2 ni . mang lah kat tempat lain pon ade exam tapi , kalaw aku belaja about kos yang aku minat maybe aku tak rase macam ni . kos yang aku belaja skang pon sebab mak aku yang suro aku try . n then , poli kan murah , so buad ape nak perabeh duit pegy tempat yang mahal2 . yes . bende tu mang btol tapi macam mane plak dengan minat ? tapi takpelahh . belaja kalaw ade restu makbapak boleh bjaye kott . so , pape pon aku terpakse lahh belaja and jawab exam yang  membunuh


p/s : nak seribu daya , taknak seribu dalih ! *cakap utk diri sendiri :D


0 comments: