THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, April 14, 2011

charice pempengco !

charice pempengco ! lurve u lahh ! urghh . dye neyh best gile .aku minta gile bile die perform . *tgk dalam youtube jeh pon . Even tak boleh tgk die perfom depandepan tapi aku selutt lahh voice die . perghh . dasyat gile! aku taktau lahh die ni dari program realiti or ape ke . tapi first time aku tengok video die nyanyi mase tengah sebok cari lagu i will survive dekat youtube. kodekkodek aku tebukak lah video die . dengar die nyanyi lagu tu sedap gile babeng ! 

pastu bile aku bace comment video tu , ade yg suro bukak lagu one moment in time . aku pun bukak je lah sebab nak dengar die nyanyi .  key utk lagu ni sebenar nye rendah . whitney houston yang nyanyi . tapi charise pempengco nyanyi n then dye ubah key lagu ni . mang style habes lahh . maybe orang lain dah tawu ade artis macam ni tapi 

aku baru jeh tawu . so bg lah aku peluang . HAHA :D 

actually , aku tak minat sangat lagu one moment in time ni . sebab mulemule dengar whitney houston nyanyi macam lagu orang berkabung . bosan gile . so, bile dah dengar charice nyanyi , WOW! kalah jaclyn victor ! ahha . bukan nak merendah kan artis malaysia . at the same time , aku pon minat jugak kat jaclyn victor ni kalau die nyanyi lagu cinta tiada akhirnya . *bukan bodek oke but ni realiti :) aku takleh nk download video charice lahh sebab keepvid mintak url ape ntah . haihh . kalaw nak tengok video die just pegi dekat youtube and cari one moment in time-charice pempengco . style lahh ! 

haa . this is my charice pempengco :D

0 comments: