THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, April 7, 2011

best sangat sampai boleyh gile :D

malam ! * try to wish goodnight . actually aqu baru due hari balik dari dari kem polibriged . Kem ni salah satu dari subjek yg bape tah kod dye . aqu pon dah lupe .   penatt gilee . sampai sekarang pon tak hilang lagi penatt haih . ingatkan nak post blog hari ahad haritu tapi penatt gile babeng . so harini aqu mampu nk menaip . aqu pegi kem tu start dari hari jumaat . kem tuh 3 hari 2 malam dekat ROMPIN BEACH RESORT a.k.a PEDATAR CAMP. maknenye sampai hari ahad lahh kan kan . first aqu punye lahh menyumpahnyumpah taknak pegy kem tuh sebab leceh gile . aqu ney mang sjak azali lagi tak suke kemkem bagai . leceh chorr ! =grr . tapi ape lahh daye aqu nak lawan en en . "kaw terpaksa , aqu terpaksa " ecececeh .. lagu sodeyhh je manjang . so tepakse lahh aqu pegi jugak kem tuh . sket aty btoll lahh sebab aqu pnye beg en , zip dah rosakk . duedue zip plak tu . memang nasib aqu lah dapat beg macam tuh . ( beg tu poli yg bagi ) so , lecturer subjek tuh da ckap dah pakai beg yg poli bagi . so , lagi sekali , MUSIC plisss ! now playing ---) "kau terpaksa , aqu terpaksa" . huwaaa . sabar je lahh . *sifat aqu yg keberape tah . HAHA :D (perasan sebentar) . skip lahh citee aqu . kononkonon dah sampai kat kem lah ni oke . mase sampai tuh rase macam tak selesa gile lahh . macam nk balik jehh . tapi tgk ramai macam hepy jeh, aqu pon buadbuad lahh eppy. dengan heret beg baju and beg galas sampai lah dekat kem. lepas tuh trus gy pasang khemah without briefing sebab sbelum pegy dah kene briefing . ingatkan dapat khemah yag aqu pakar nak pasang . last2 dapat khemah yang tah pape lahh carenye . macammacam besi nak kene sumbat kat khemah tu . geram gile bile aqu mintak tolong dekat fasilitator kot , dye buad dekk jeh . aqu dah lahh bengong nak pasang khemah yg tah pape tuh . (khemah yg aqu pakar nk pasang : khemah yg nk kene letak tiang tuh jeh . senang gilee . *belagak kejap. tapi besar gile khemah tuh . yg tido plak 3orang jeh dalam khemah . memang selesa habislahh . lepas dah siap bagai , kitoang pegy plak buad dapor untuk group kitoang n then makan malam ..


** ni yg semangat nak cite ni . lepas jeh makan malam tu , kitoang de buad satu aktiviti . macam burung hantu jugakk tapi pe tah komander tuh cakap . aqu dah lupelahh . sollnight kot . arghhh . wut evaa ! yg ni first experience aqu . memang betolbetol gempak lahh . tak penahpenah kene tinggal sorangsorang dalam hutan . ish . mase dye ckap nk buad aktiviti ni , aqu dah bayang dah macammacam bende jadi kat aqu . dah lah masok hutan ! sedangkan dekat JALANRAYA pon aqu takot nk lalu inikan dekat dalam HUTAN . kalaw sekali jalan dalam hutan tu je takpe . ini sampai kene stay sejam lebih sorang2 kat dalam hutan . boleh byang kan tak prasaan aqu ? =grr  . motif dye suroh dok dalam hutan tu sebab nk suroh kite berfikir pasal harapan mak ayah dekat kite selama ni . tapi trus trang lahh aqu ckap , aqu mang takleh nak pikir ape dahh . HAHA :D yg aqu pikir nak balik ostel . pikir tido je lahh atas katill . *fuhh best gilee . yg follow kem tuh ade 83 orang . mase nak masok hutan tuh aqu dapat no 69 . jalan punye jalan , aqu tak sedar yg kat belakang aqu dah takde orang sebab yg lain2 dah kene tinggal . so aqu dah boleh guest yg lepas ni aqu turn aqu plak . kusyuk gile gelagelak tetibe jurulatih tu suroh aqu stay kat situ * sebelah paya . gelap gile lahh weyhh . sikitsikit aqu beganjak . takot punye pasal . kat situ ade lahh jugak cahaye tapi tak terang sangat . duetige kali jurulatih ronda . dah macammacam ayat aqu bace ni . bunyi orang pijak ranting kayu , pijak air n bagaibagai lah . semue ade . seram jehh . aqu dengar orang becakapcakap . so kurang lahh sikit takot aqu . tapi aqu still bace ayatayat yg aqu tawu . keh3 . and ape yg aqu harap selame aqu tnggu aqu stay kat situ tecapai jugakk . YEAAAYY ! ade orang datang suro bangun sebab jurulatih nak pick up . hoyeee . best gilee . ni lagi satu . bengang bengang bengang bengang bengang .  ! sepanjang aqu stay dekat situ , sebenarnye depan aqu ade orang . jarak tak lahh jaoh sangat . kirenye boleh bersembang lahh ! budak tu no 68 ! shitt . aqu ney rabon malam . tu yg nmpak tu ape yg ade . sengall ! kalaw aqu tawu ade orang depan aqu , memang keje aqu besembang lahh . tapi bende dah jadik . nak buad cmne . redha je lahh , :( 
then , lepas dah pickup semua orang , kitoang balik kem . ngat kan balik kem bleh tido tapi kene dende plak .. sbenarnya dye denda sape yang bersembang mase kene tinggal sorang2 tuh . tapi kitorang niyh baik hati pegi jamin budak2 yg kena dende tu . sekali ngan kitoang kene denda . alaa . kalaw jamin ke tak jamin ke , same jeh , mesti kene dende jugakk . kem biase lahh . *bak kate ain narra *group aqu . so, habislahh cite hari petame . :D 

HARI KEDUA
 kalaw aqu cite sampai tebakor lahh lappy korang bace cite aqu jeh :D *tipu sangat dah tuh .

aktiviti yang aku join :
- Makan Protokol ( kene jadik waiter and serve custemor . memang kampitt . HAHA :D
----) part ni pling kelaka . aqu serve pakai apron (even tak penah orang buad) . pakai punye pakai , boleh plak aqu pnye apron tuh tecabot , so telondeh lahh ! memang malu habis aku time tu :( tapetape . rileks sudaah . hehe . 

-Tali Temali (lagi kampitt . asyik kene kacaw jeh dengan komanden tu sebab aqu lahh yg paling kepoh dlam group tu*takot dokk . try lahh kalaw berani :P

-kawad kaki ( .. dapat tempat petame .. chehh . aqu tak pecayee sebab kitoang punye kawad selaku terima sijil HANCUSS ..rezeki nak buad mcam mane .. haha :)

HARI KETIGA


- Rentas halangan 
-----) haaa . yang ni den ponat ni . sume bende den lepas . nasib baik . yg paling takot time kene gayot tuh . ketarr lutut . buad nye jatoh dlam air tu mang habis lahh . dah air tu bau busukk . "diworang" kate ade taik lembu dalam tu . yeeuk :P . bhaha . nsib tak jatoh . kui3 . pas habes sume bendebende ni kitoang pack utk balik  . before it , kumpulan aqu "SHAKE BANANA" dapat johan . Naib johan kumpulan warne OREN . pe name tah kumpulan tu . Ketiga APPLE GREEN . fourth MERAH . yeayy . best gile sampai bleh jadik gile . kuang3 . aqu tak gile oke ! :D

NAK TENGOK GAMBAR TAK ? HAAA , NAH !


















0 comments: