THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, March 3, 2011

poli IDOL :D

yeahhh . lame tak update blog neyh :) lame kott . wkwkwkw . neyh nak cakap pasal poli idol neyh . HAHA :D macam mane aqu boleh tepikir nak masok poli idol . cehh ! cite macam aqu masok malaysian idol . isokeyh . lets proceed ! wow . actually aqu tak expect pon nak masok poli idol neyh . aqu tawu ade singing contest kat poli ni tapi first aqu buad bodoe jeh , kononkonon tak heran lahh . pastu lecturer BI aqu plak pegy offer kat studentstudent suroh masok contest tu . aqu pon pe lagi, pegy ajak BELLA join singing contest tuh . huh ! MENDAPAT SEKILO ! singing contest neyh kelab kebudayaan yang anjurkan . "dorang" kate bukan ahli kelab pon boleh join, so aqu ape lagii . pegy lahh banda cari cd lagu . pikir punye pikir keluarlaa idea kat pale otak KHAIRI , "baik beli cd pastu download jeh" ! kui3 . bernas bernas ! (sambil menggelengkan kepale) ...


** settle pasal nak cari lagu n then tinggal nak prektis jeh . untuk pengetahuan umum (kemas tak ayat aqu) ? petandingan neyh kene pilih due lagu . aqu pilih lagu isabella utk pre-competition . pastu aqu pilih lagu suci dalam debu for final . tapi mase competition tu aqu pegy tuka lagu lastlast minit. aqu nyanyi lagu suci dalam debu dulu pastu kalaw dapat masok final aqu nak nyanyi lagu isabella . tapi sayang seribu kali sayang, aqu tak dapat doe masok finall ! sedeyh ya amatt . but isokeyh . aqu nyanyi for fun jeh sebab aqu memang minat menyanyi :) ade hikmah aqu tak dapat masok final . and the best part yang aqu paling suke gile babeng bile dye umum vokal terbaik ! fuh , sape lagi kalaw bukan ADIK MUHAMMAD AMMAR BIN KHAIRUL ANUAR ! (juri yg umum)  sape tuh ?  dahh komfemkomfem lahh aqu . HAHA :D best gilee . macam menang award anugerah juara lagu plak . kui3 . woaaa . hepy gile time tuh . even tak menang tapi de la jugakk org iktiraf suare aqu . kuang! kuang! kuang! . ahah . yang den geram nye , mase nyanyi lagu suci dalam debu tuh , habes picing den lari lintang pukang ! tak buleh nak kejar da . smpai chorus jeh den boleh . mak aihh . malu nohh . tu pon aqu pandangpandang skrin yang dekat belakang tu . kalaw tak dari start lagu sampai akhir memang kabot lahh aqu nyanyi . :( tapi takpelahh . bende dah jadi dah . takkan nk nyanyi lagi skali plak kan . hehe . tu lah 1st experience aqu . huhuii . ketarr pale lutottt .
tapi aqu respect gile lahh suare BELLA ! hah . jangan tokojutt . dye monang singing contest tuh ! dye nyanyi lagu kesetiaan . perghh . mang best gile lahh dye nyanyi . rugi sape yang tak dengarr . tempat kedua akak sem bape ntah . dye nyanyi pon sodap jugakk . lagu Tila -Rela . persembahan terbaik akak sem bape jugak tah yang kebas . suare dye pon sodapp jugakk . pastu dye gune gitar . sebab tuh menang pesembahan tebaik :) GORENG PON SODAPP !




p/s : aqu sorang jeh finalist lelaki . pecaye takk ? pecaye je lahh . time kasih :)




NAH NI VIDEO MASE AQU JOIN SINGING CONTEST TUH ! member aqu rakam sekerat je . mase nak dekat2 habis sebab lagu stuck kat tengah2 :( soo , enjoy :) 


telengkan kepala anda :)





0 comments: