THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, March 30, 2011

cube nak luahkan :)

oke. aqu ni membe yang jenis bile susah baru nak cari member. tu aqu la tu kan kan . arghh . kenape org nak anggap mcm tu ? cube cite pangai aqu mcm mane . maybe aqu bleh brubah . aqu je kot yg tak sedar . tapi membermember aqu yg lain tak pernah pon nak ckap mcm tu . kenapa nak pertikaikan care aqu ? ouh . maybe membermember aqu yang lain bukan jenis yg suke ckap depandepan . oke . tu kalaw "diaorang" fikir macam tu tapi macam mane kalaw aqu ckap membermember aqu kebanyakannye suke cakap depandepan . bukan ke care tu lagi bagos ntok sedarkan someone ? macam "diaorang" ni direct cakap yang aqu ni bile dah susah baru nak cari member . huh ! nonsense lah . kalaw nak guraw its oke . aqu tak kesah lah . tapi guraw smpai bagi aqu terase ape cite plak ? "terasa" tak bermakna aqu betolbetol jenis yg macam tu . "terasa" sebab malu bile org ckap macam tu depan org ramai . entah lah . adat bile ramai member jadi mcm ni lahh ? ramai ke member aqu ? :( dekat selayang sape jelahh yg member dengan aqu . boleh kire doe dengan jari . tu pon yg betolbetol rapat tak sampai sepuluh orang . and aqu tak suke lahh orang buadbuad cite pasal aqu . aqu cite dkat dye pastu dye heboh plak kat org lain . kalaw same dengan ape yg aqu cite tu takpe lah . tapi jenis yg menukarnukar cerita ni yg aqu tak suke. okeyh . go thrue.  malukanlahh aqu. entah lah . pangai manusie lainlain . ade yg betulbetul boleh jadi member n ade yg tak . pikir lahh positive pasal aqu . kalaw tak suke ngan pangai aqu just ckap jeh . taknak member ngan aqu pon takpe . bukan belagak tapi aqu memang tak reti nak berkawan . kalaw kite je sibuk nak jage hati member sape plak nak jage hati kite ? aqu bukan jenis yg memilih kawan . tapi kalaw perangai dah macam lahnat sangat tuh lain cite lah . aqu dah mention dah dekat description blog aqu, " aqu nak cari kawan , bukan nak cari lawan " ! taktau lahh ade lagi ke takk . :) aqu still boleh lagi terime even ade member yg cakap macammacam pasal aqu tapi oneday sape yg boleh tahan bile member yang kite betolbetol anggap dye boleh jadi member cube burukkan kite . komfemkomfem sedih . tipulah kalaw cakap hepy bile org burukkan kite . aqu cube luahkan sebab aqu jenis yg sensitive . maybe aqu ade jugak buad orang terase and sakit hati dengan aqu . tapi kalaw aqu rase aqu salah , aqu try say sorry dekat orang tu . kalaw aqu tak salah perlu ke aqu say sorry . tak perlu kan . kadangkadang aqu tak sedar yg aqu ni dah buad org sakit hati ngan aqu . mcm org lain jugak . orang lain pun mesti pernah jadik mcm tu. so aqu anggap "diorang" tak sedar yg diorang dah sakit kan hati someone.


p/s : post ni utk orang yg BETOLBETOL TERASE . takde kene mngene dengan membermember selayang and takde kene mengene dengan membermember politeknik . 

0 comments: