THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, February 11, 2011

masalah lahh kaw neyh ammar !

yuhuuu . eppy nyep dpat cuti without assignment yang bertimbun . ehe . de lah duetige assignment tapi small matter lahh .(belagak sebentar) :D . ehe . Cuti 2 hari neh roommate aqu semue nye balik . haih . nseb baik lahh ade makcik aqu stay dekat phang neyh . kalaw tak bersapau lahh aqu soangsoang kat hostel . haa . ade cite hawt neyh ! saket ep aty aqu mase nak pegy umah makcik aqu tady dekat kuantan.(aqu kat muadzam).! bkan nye pasal pe . psal salah sniri . bhaha . before nk gy kuantan aqu kol lahh operaror yg dekat terminal bas tuh coz nak tnye psal tiket n pkol bape bas grak gy kuantan . pastu dye kate tnggu depan poli naty bas lalu naik je lahh kat situ . so aqu uun kemas2 barang n then pegy dekat pak guard hanta kad blik kampung . tengah nak kua pagar tuh aqu nmpak bas gy kuantan laju jeh lalu depan aqu . hampeh btoll . tak berenti langsong . lempang kang driver bas tuh ! aqu rase dye dah nmpak budak2 poli tnggu tepi jalan tuh tapi dye buad dekk jeh . mate driver bas tuh sparrow kud . last2 tepakse lahh tnggu bas lain . nasib baik tnggu tak lame .


*dalam bas 

neyh lagi satu hal . tuatua ni mamun lahh haih ! aqu ni bukan nye tawu sangat nak gy umah makcik aqu . makcik aqu suro benty dekat simpang permatang badak . aqu penah pegy skali tapi biase lahh , melayu mudah lupe . usha pnye usha aqu ade lah tercam satu kedai neyh . aqu btol2 ingat kedai tuh jeh yg dekat ngan umah makcik aqu . yang aqu plak bajet2 ngat so aqu pon tekan lah loceng . dengan bngge nye aqu trun bas n usha kiri kanan . huh . pe yang aqu dapat ? mcm HARAM JADAH ! tesalah tempat dokk ! mampuihh aqu . aqu pon jalan lahh street tu the junction n last2 baru lahh aqu ingat . sbelum neyh aqu brenti dekat bastop n sebelah bastop tuh ade orang jual buah . n paling senang nak cam sbelum bastop ade traffic light . =grr . so lepas neyh aqu dah tawu kat mane nak trun bas kalaw nak gy umah makcik aqu . n now aqu da de kat umah makcikk aqu :) 

p/s : smalam aqu lumbe lari ngan mmber2 wif fared , shah ,and rafy . klaka nak mampuihh . fared lahh paling laju. last2 dye saket lutut sebab lari kuat sangat .(nak menang pnyee pasal) :D

0 comments: