THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, February 9, 2011

sorry guys :(

urm . first of all sory bebanyak . aqu tade niat lahh nak mention bnde yang bkan2 dalam blog ni . aqu just taktau mcm mane nak lepas geram . so blog lahh yg aqu cari . aqu bengang sangatsangat . kenape orang nak pertikai ape yang aqu buad n nak pertikaikan ape yang aqu ade . aqu pon tak paham lahh ! . aqu tak kesah kalaw orang tak suke ngan pangai aqu tapi perlu ke pertikaikan semue nyep pasal aqu .  kalaw pertikaikan untuk kebaikan aqu its oke . aqu tak kesah . ni pertikaikan semate2 nak malukan aqu dekat orang ramai . aqu pun perasaan ade jugakk  . yepp . aqu tak tunjuk yg aqu mrah dekat sum1 tuh . mmg aqu hipokrit ! so ? huh , aqu lagi rela lahh member dengan orang gile kalaw manusie normal pon suke pertikai kan ape yang org ade . tah lahh . maybe aqu neyh tak pandai nak berkawan n aqu terlampau sensitif . urmm .

* now aqu asyek rase jeles jep ngan sum1 . aqu taktawu kenape . maybe aqu suke kat dye kott . bile tgk je dye dgn org lain aqu rase mcm geram,bengang,tacing bgai ! perghh . da tahap ape pon aqu tatawu. tapi tak kesah lahh . aqu taknak lah jadi syok sniri . buad pe nak suke dekat orang tuh kalaw dye tak suke dekat kite kan . ehe . buad bodoe sudeyh . aha .


next story : aha . aqu skang tengah blaja nak main tennis . tiap-tiap petang aqu pegi main tennis ngan member2 . mle2 just nak main2 jeh . tapi aqu jadi minatt plak . haih . majulahh sukan untuk negara . semalam lagi semalam (8 hari bulan) aqu main tennis jugakk . ambik 6 raket jeh tapi yang main lebih dari sepulo orang . saket nye hati aqu . kalaw mmber2 aqu jeh takpe . neyh becampo dengan senior2 . aqu tak kesah lahh dorang nak join skali tapi bg lahh "adik-adik" ni main jugakk . kesian mmber2 aqu . nak main pon tak selesa . sebelum neyh tak ramai kat court tenis tuh tapi sejak duemenjak neyh makin ramai . rase macam nak buad kelab lahh plakk . bhahaha. yang aqu geram nye , dah lahh pinjam barang2 tuh gune kad matrix aqu pastu bola hilang plak sejibik . sape yang kebas pon aqu taktau lahh . nak kate bola tuh jatoh longkang mustahill . keliling court aqu cari . nasib baik mase hanta brang2 tuh lecturer yg jge brang2 tuh takde . nak amik kad matrix pon tak boleh . last2 aqu bg dekat lecturer lain n ckap bola sejibik hilang . dye kate takpe lahh . malam naty dye bg kad matrix tuh . aqu pon oke je lahh . nasib baik tak kne ape2 tindakan . alaa . rileks lahh . bola jeh pon . bhaha. Nah amek tengok pic neyh sampai lebam .

BERGAYAA TAKK SAYAA :)

 semangat .

baru lepas joging n otw nak main tennis . :D
sempat age pose . 




          
p/s : nanti nak main tennis lagi lahh :D

0 comments: