THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, February 13, 2011

ipah ketott ! jage kaw ! :P

toink ! toink ! toink ! hohoi . actually aqu nak ite pasal bende neyh da lame dah . tapi aqu asyek2 lupe je lahh . pe yang aqu ingat uun aqu tatawu . nk kate bnyak makan semot tak jugakk . ehe . urm ni pasal tedy pooh  n spongebob aqu yang da berape taon aqu jage . tak penah sakit2 . before aqu pegy continue study aqu da simpan dah spongebob n pooh aqu kat dalam almari . takot adek aqu main so tepakse lah sorok kan . pastu mase aqu blik kL minggu pertama aqu tengok spongebob n pooh dekat hall rumah aqu . heran btoll lahh aqu . mcm mane leyh sesat kat situ uun aqu tatawu . tapi takpe . aqu kan abg yang "baik" . bhaha . so aqu biakan lahh . bg lahh si ketot ipah tuh main . tapi yang buad aqu sakit aty nye , main bear dekat dalam rumah je takpe . ni habes dye buad main MAKMAK dengan membermember dye dekat luar rumah . mawu aqu tak hangen . aqu amek balik bear tuh n simpan kat dlam blik atas meja . so dah selamat lahh . aqu bg warning kawkaw pnyee . langsung dye tak sentuh da.. legaa sudaa . tapi mase tuh je lahh lega . lepas aqu blik cuty seminggu barubaru ni naik balik hangen aqu . haih . susah lahh ade adik kecik neyh . puas aqu cari bear aqu . keliling aqu cari langsong tak jmpe. nk kate bear tuh lari rumah tak mungkin berpaling . pastu aqu tnye lah mak aqu . dye kate takde sape lagi yg nak main ngan bear tuh .ketot tuh lahh yang main. mase nak gy keje mak aqu kate dye tgk bear tuh ade kat lua umah. mak aiih ! de ke patot dye main bear aqu pastu dye tinggal kan je atas kerusi kat luar rumah ! mang nak kena lahh haih kaw ipah ketott ! aqu suro dye gy cari gak malam tuh . blurppp =P . telan air liur jelahh budak tuh . ish! aqu jage pooh tu dari aqu dajah 3 tak silap aqu . parents aqu belikan dekat kelantan . aqu jage baikk pnye . sampai tang ipah lesap cmtuh je . yg spongebob tuh aqu beli sniri kat times square . mase tuh tak cukup duet n aqu tgk menatang tuh comel sangat so reanna mintak kat ex-kaple dye duet . dapat jugakk lahh menatang tuh .  :D aqu ade lahh dengardengar cite mak aqu kate dye nampak makcik sebelah umah tuh jemor spongebob n pooh . tapi taktau lahh tuh dye pnye or aqu pnye .  tapi mak aqu rase tuh aqu pnye sebab mak aqu kenal pooh aqu mcm mane . haih . tak tau lahh . tak berani lahh nk tanye kotkot anakanak dye terambik ke . tapelahh . bende dah jadi . nak buad cmne en . silap aqu jugakk . kalaw aqu kunci almari aqu tuh maybe takkan jadi bendebende macam ni . last word : aqu REDHA !

ipah yang tengahtengah tuh . p/s : yg senyum nmpak gigi tu :D

0 comments: