THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, February 21, 2011

terlampau melampau !!

yeahhh . aqu lahh tu yang terlampau melampau . haih . aqu da agak dah , aqu dok dekat sini komfem satu ari naty aqu nanges jugakk . tak sangke mate aqu bekedipkedip siang tadi rupenye tande aqu nak menanges . urm . maybe kalaw org tgk pe jadi siang tadi memang aqu yang salah . tapi hakikat nyee ? isokeyh lahh .by the way sorry kakak :) tade niatt . even de niat uun bukan just nak malukan kaw . yeahh . maybe kaw anggap aqu berguraw .

Actually aqu nak cite pasal MSP kat poli aqu . perghh . nak kate grand takk lahh grand . poli aqu jadik tuan rumah utk kejohanan olahraga taon ni tapiiii.... sedey nyee  bile tengok polipoli lain trime pingat, poli aqu tade sorang pon yang trime pingatt. haih . nasib baik aqu jadi AJK sukan . kalaw tak dah lame aqu join atletatlet neyh lumba lari ..komfem MENANG ! ( sedangkan mase pemilihan aqu tak terpilih ) HAHA :D
Mulemule aqu da give up nak jadik AJK sukan tapi bile pikir pasal DUIT,SIJIL,BAJU, and  TAKOT KENE MARAH , terus aqu pegy even hari pertama (khamis) aqu ponteng .. bhaha . Kejohanan ni 3hari jeh . So da 3  hari aqu tak cukopp tidoo neyh . penat gylee . Actually cukop tido tapi aqu neyh gatal ikott member aqu pegy main futsall ! start dari pkol 11malam sampai pkol 1pagi aqu mainn .. aha . jgn tekejott plak aqu main futsall . jadik KEEPER lagi .. ! HAHA . ni semua garagara takot nak tido sorangsorang dalam bilik . yelahh . dengar cite budak poli lain yang tumpang poli aqu neyh kene kacaw .. heeeeeeeeeeeee . (cube untuk mengilai) kacaw pe uun aqu tataw lahh . malas nak amik port . kang aqu plak yang teeeeeeeet :D keje aqu mase jadik AJK tu just angkatangkat header jeh . alaa , yang orang lari pastu lompat pagar tu . aqu uun tatawu sangat nak sebott . haih . tapi tk bnyak sangat lahh keje aqu . yang aqu saket aty nye dengan lecturer mane ntah . tak silap aqu dri kelantan. bengang aqu ! dye bley bantai suro aqu buad keje yang mmber aqu buad . (hanta-hanta "TIME" orang lari) =pfttt cmne nak bg tau tah ! susaa ! aqu jage header jee . maybe dye bengong kott . sebab tuh over . sedapsedap jeh nak mengarah org . LEMPANG GUNE KAKI KANG ! ehe . tak baik lahh . bhaha . bio lah dye . lets bygone be bygone . kui3 ! n then , hari ni ( isnin ) aqu dapat lahh elaun .. jadi lahh sementara nak tnggu mak aqu nk masok kan duit belanje . Baju tak dapat lagii :( semue sebab sorang lecturer ni. YAng tak buad keje pon dapat baju . pe kes haa ? mane aci macam ni . kitoang penatpenat buad keje lastlast orang lain yang dapat dulu . tapi tape lahh . baju korang SALAH CETAK . haha . =pfffttt . so pengajaran for tuday : ORANG YANG TAMAK SELALU RUGI ! kui3


ni je pic yang mampu aqu bagi 


gaye jeh lebeyhh . 
p/s : cik jamal kate bukan aqu yang angkat header 
tapi header yang angkat aqu. :D



0 comments: