THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, February 1, 2011

sedih :(

huh ! sedeyh . aqu sedih sangat harini . macam mane lahh hidup aqu kalaw kat tempat baru nanti . aqu da rase slese study dekat poli tu . perlu ke aqu tuka tempat study ? aqu taktau lahh nak tnye sape .. kalaw aqu still continue study kat situ macam-macam msalah yg aqu dpat . haih . sekarang aku nak makesure je yg kos aqu tu btoll ke tak diiktiraf start 2012 . kalaw btoll pe yg aqu dengar aqu tepakse tuka tempat study . tapi aqu TAKNAK ! parents aqu dah suggest dah tempat utk aqu continue study . bile pegy tempat baru mesti kena cari kawan baru . aku taknak lahh . puas aqu pikir. aqu selese member dengan budak2 poli . aqu dah lahh susah nak dpat kawan . bile dah dpat mcm2 plak jadi . ishh . tolong lahh . aqu rase rugi kalaw aqu tuka kos n aqu rase rugi kalaw aqu tuka tempat study . Lagipun , dekat poli tu aqu rase ade sesetengah student tak suke care aqu . aqu taktau lahh . aqu just rase je . taktau lahh kalaw ade . Even aqu tuka tmpat study pon belum tentu student2 kat tempat baru tu suke nak bekawan dengan aqu . masalah lahh semua ni. Tadi pon parents aqu try kol makcik aqu nak tanye pasal bende2 ni .  naseb baik bateri nfon bapak aqu low . kalaw lahh aqu tuka tempat study macam mane aqu nak kenalkenal dengan studentstudent kat situ eyh . urm aqu ni dah lahh pemalu  sikett . h0h0=grrr (",

macam ni je lahh . now aqu tnggu je desicion parents aqu . kalaw dorang kate tuka tempat study tepakse lahh aqu ikott je ckap dorg . maybe ade hikmah di sebalik ape yg terjadi (poyo je ayat aqu) bgrrrrr.

0 comments: