THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, February 14, 2011

kenalkenal wif kawankawan AMMAR yaww !

kawankawan yang aqu sayang gile vavy <3 


selayang coming (",

intan
aqu kenal dye mase form 3 . time tuh dye kelas budakbudak pandai. aqu tak expect yang aqu boleh same kelas dgn dye sebab kitoang anti budakbudak kelas nombo 2 . last2 aqu yg dapat masok kelas tuh . hampeh . mulemule tak rapat pastu dah lamelame jadi ngam gile babeng ! sume masalah aqu n sume rahsie2 aqu dye tawu . hehe . oopps intan ! keeps your mouth shut up okee dear ! :D  dye neyh sporting n open minded . <3 yaww ! tapi dye neyh panas baran jugakk lah . maybe skang panasbaran dye da kureng kott . ehe



dayah   
dye neyh pon satu kelas dengan intan mase form 3 . aqu,intan n dayah ni memang rapt . kitoang 3oang je lahh mase tuh . pegi manemane uun samesame  sampai naik moto pon lenjan sampi 3 orang . hehe . dayah ni sporting tapi dye neyh garang siott . kalaw dye jerit retak dinding rumah . HAHA :D best gak member ngan dye . dye suke share problem kalaw dye sedeyh . tapi skang da kureng siket sebab dye dah pindah dekat joho . susa nak jumpe . kontek pon kadangkadang jeh sebab semue bizi study :( 





amy
amy neyh simple n present tense . dye lahh member paling simple . orang lain dressup pnye lahh meletop dye pakai slipar jepun jeh . ehe . dye neyh uun tawu rahsie besarr aqu . shutttt ! diam eyh amy . aqu kenal dye neyh mase form 4 , akhir tahun . reanna yang bawak aqu gy jumpe mmber dye . si amy ni lah . lastlast aqu ngan amy rapat gyle smpai aqu pun bleh shared problem aqu dengan dye . dye ni open minded n sporting lahh jugak . amy suke buad ape yang laki buad . laki naik moto n buad pacak dye uun buad jugakk . perghh . mang gempak gile . dye bukan tomboy oke :)

reanna
rase nye sebelum ni aqu ade cite pasal dye kan kan kan ! tape lahh . nak cite lagi . dye ni open minded jugak n sporting . kadangkadang aqu share problem aqu jugak dengan dye . aqu kenal dye sebab dye satu kelas dengan aqu dari form 1-3 . mase form 1 tu kitoang tak rapat sangat . begadoh jee tawu . lastlast mase form 3 dapat kelas sama n start dari situ lahh kitoang rapat . aqu selalu merambu ngan dye . naik moto pegy lah manemane yang kitoang suke . ehe . maintainance dye kire tinggi jugakk lah . dye neyh style sangat . dye suke buad ape yg orang lain tak buad . :)



mimi
mimi nih pon aqu tak rapat jugak mase sekolahsekolah dulu . just tegor macammacam tuh jeh  . tapi sejak rai bawak aqu jumpe dye , memang rapat jugak lahh jadik nye . mimi ni suke dekat kucing . kalaw pegi rumah dye belambak kucing . yang aqu ingat name kucing dye kyra sekor tuh  je lahh . hehe . comelcomel kud kucing dye . tapi aqu tak suke kucing sangat . hehe . kalaw kucing dye sakit mesti dye risau . tuh tabiat dye . dah mcm anak die dah kucingkucing tuh :P . mimi nih garang jugak lahh . skali kene marah trus diam kaw ! HAHA :D



leyla 

leyla aqu kenal dari amy . hehe sume kenal dari orangkan aqu ni . bhaha . aqu ngan amy jeh rapat mase tuh . pastu tgk amy ngan dye mmber so aqu pon nak jugakk lah . member amy member aqu jugakk kann . huuuu . dye nih comell . kecik jeh dye nih . kelemahan dye satu jeh aqu rase . yang aqu tawu dye ni tak pandai nak lintas jalan . hehe . kan kan kan leyla ? btoll lahh tuh . leyla nih sensitip skitt . suke nanges . kadangkadang dye cite pasal masalah dye ngan bf dye smpai nangesnanges . tapi takpenah lagi lahh aqu tgk dye nanges dpan aqu . dalam facebokk dlam tipon penah lahh. =beepp=  



fieda
fieda ni aqu kenal mase form 3 jugakk . satu kelas dengan aqu . dye ni pandai skitt . sampai tang aqu musnahh . erm . fieda slalu bagi saport dekat aqu . pape yang aqu buad dye always saport . dye suke ingatkan about someting . mcm haritu aqu terlupe yang aqu ade appoinment dengan doktor so dye lahh ingat ngan aqu . tengs gilegile fieda . sronok jadi kawan kaw :)  fieda nih simple n open minded . ape yang aqu rase pasal dye , dye ni amalkan susah samesame susah . senang samesame senang . <3 



lieza
dye neyh pon same jugakk lahh . satu kelas dengan aqu mase form 3 . duludulu slalu lahh merambu dengan dye . tapi bile dah habes skolah ni masingmasing dah berpecah . hritu dye ajak pegy genting . tapi sorry lahh lieza . bukan aqu taknak pegy . tapi aqu dah blik hostel lahh mase kaw ajak tuh . urm dye neyh mmber yang suke tlong mmber mase susah . lagilagi bab duit . kalaw aqu takde duit just pinjam lahh dekat dye . tapi aqu mmber ngan dye bukan nak amik kesempatan sebab dye orang senang . aqu suke member ngan dye sebab dye sekepale ngan aqu . sumpah ! iklas dari aty aqu . tade niat lain . dye ni caring dengan adikadik dye . n dye garang jugakk lahh (sesetengah part jelahh) . kalaw aqu tak puas aty ngan someone aqu cite lahh kat dye . dye pon join skaki . ehe . klaka lahh .


fyfa

haih . msti buhsan kan aqu ckap bnde yang same jeh . bhaha . urm fyfa neyh cute . bufday dye sme dengan aqu yaww ! aha . fyfa neyh kecik jeh tapi skali dye marah habes kecoh satu skolah . kitoang panggel dye bonsai mase kat skolah dlu . reanna lahh neyh start dlu . dye neyh kemetot sikitt so sbb tuh kot reanna pnggel dye bonsai . hehe . jgan mara haa fyfa ! :P fyfa ni dye macam mimi jugakk . dye suke kucing .kalaw tengok kucing mati kat tepi jalan komfem lahh dye nanges . lagilagi kalaw anak kucing . kasihan . aqu ingat lagi mase form 3 . time nak dekatdekat exam . aqu suro budakbudak kelas aqu "sign" dekat kain . kain tuh sebenar nye alas meja cikgu . so dah takde keje aqu pon buad lahh bendebende tuh . yang fyfa neyh pulakk bengong ! boleh plak berdiri atas kain tuh . lastlast aqu tarek kain tuh tesembam dye jatohh . macam nangke busokk daa ! HAHA :D klako gile tyme tuh . tapi mase dye jato tuh comell . da lahh ketot . hehe 


haidhar 
dye ni member aqu dari kecik lagi . dari tadika lagi . tapi dye tadika kat tempat lain n aqu tempat lain . dolodolo orang panggel dye deq'Ar . aqu pon tatau nak ngeje cmne . ehe . haidhar neyh suke bersaing . kalaw pape mesti nak bersaing . kire nye nak tengok sape yg lagi hebad lahh . =grr . tapi dye ni kalaw pegi manemane suke sorangsorang . aqu pon taktau lahh nape . maybe leceh kot kalaw ramairamai . taktahu lahh . hati dye , bukan nye hati aqu . aqu ingat lagi before nak pegy sekolah , aqu ngan kembar aqu selalu pegy rumah n makan nasik kat sane . tapi  nasi n laok paok bukan lah mak dye yang taje . kire nye makanan kitoang dah bawak siap bgai pegi umah dye . makan jeh dekat situ . ehe . tak rase macam bebelit ke aqu pnye ayt ! hurm . pape je lahh . HAHA



ziman & husaini & zul & Trunk

aqu kenal mase kat plkn . dengan dorang neyh
 jelahh aqu member , takdok sapo dahh haih jang . masa kat kem pegy manemane dengan dorang je lahh . tapi yang aqu tensyen nye dorang ni suke majal orang . zul lahh yang paling nakal gile babeng ! mase mulemule biase lahh . tak ngam sangat . ade ke patot dye ngan dakdak lain angkut katil ngan aquaqu sekali n then letak kat hujung dorm . ziman pon kene jugakk . nasib baik ziman tesedar . so dorang letak ziman tak jaoh sangat . aqu lahh paling jaohh . hadooiii ! pastu yg paling paling paling tensyen gile mase dorang contengconteng kaki . Ya Allah ! saket nye hati aqu . kejekeje gile tuh dorang buad mase semua orang dah tido . aqu kene dekat kaki , gambar lipan n name aqu . ziman plak on the way nak kene . tapi dye nasib baik sebab tesedar jugakk . ziman dah tawu dorang nak buad tuh yang dye tak tidoo malam tuh . lastlast ziman balas balik ape yg dorang buad aqu . ziman lukis gambar orang main O:X tuh . TRUNK plak kene dekat muke jugakk . gambar parot lanun . bhaha . siyes , mang klaka gile time tuh . pape uun best gyle lahh mmber ngan dorang . ye lahh . kite jgn judge orang dari luaran jeh . mane lahh tawu dalam aty ade taman . :D


p/s : even da rmai yang bepecah aqu still contack doang lagi oke :D
sorry guys :P post neyh just for fun . ehe . aqu bg tau ape yang aqu rase pasal korang :)

0 comments: