THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, January 9, 2011

yeaay ! :DD akhirnya .

woaa . aqu epy gileee.. tersangat lah gilee . hee~ actually , duet RM 800 aqu da dpat . hehe . lame aqu tnggu duet tu . dah lha tengah kering . nak mkan pun gne duet yang parents aku bagi . bile member2 beli barang aku tengok je lha . tapi skang ni member bli brang , aku pon nak bli jugakk . wee~ "tapi mak aku kate jimat-jimat la sikit " ehe . akan ditunaikan . blaa laa laa laa . urm . dpat je duet tu aqu trus gy megamall kat kuantan . ahah . ta hingat dunie . tu baru je RM 800 . kalaw de RM10,000 dalam tangan aku rase dah tak balik hostel dah . :DD Actually aku pegi megamall tu nak bli kasot n baju utk pegi kelas . tapi semua mahal-mahal . bajet lari dokkk !
hurm , duit mmg tak boleh ade dalam poket , so aku pegi buad rambut . HAHA :DD . mula-mula ingat nak
cut-wash-style je .. tapi dah mengarot-ngarot . macam-macam aku buad kat rambut ni tapi tengok macam same je . urm . burn RM*00.00 macam tu je . aduyy . "kaw ni membazer lah amar"..haih . tapi takpe .. aku redha .. urm . pastu member-member aku ajak pegi tengok wayang , cite Hantu Kak Limah Balik Kampung tapi cite tu start lambat sangat la . so melepas aku nak tgk cite tu . last-last aku ikot dorang pegy Teluk Cempedak . GREAT ! best sgt pegi sane . lagi-lagi ngan member . hahak .
tapi sekejap je lah aku pegi . takot tertinggal bas nak balik muadzam . :((

hepy, hepy jugak . kat dalam otak aku mase tu dah pikir pasal tutorial IT , forum BI , public speaking n assignment math . YA ALLAH ! baru skit je tu . tak tau la mcm mane sem 2 nanti . tah-tah bertimbun .
so , jgan la tiru pangai aku . ta sehad untuk ketumbuhan akal fikiran . haha .










                                                         ~the end~

0 comments: