THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, January 27, 2011

le-lucky ?

kenape SESETENGAH lelaki berubah perwatakan bile depan perempuan ? berubah kalaw bende yang positif takpe . tapi yang ni berubah mcm die lahh hero ntok perempuan tu . perlu ke ? hello , kalaw nak cover macho  depan pompuan pon beragak lahh matt . jangan sampai memalukan diri sendiri . mulamula kenal kaw , pijak semutt pon tak mati . Baru je sebulan lebih kaw dah tunjuk yang kaw bgos sangat . SEDARLAHH !! kaw perlukan kawan ntok 3 tahun . Bukan utk 3 hari . ishh! kalaw aqu jadi kaw kan , aqu malu lahh . Aqu tak cakap aqu perfect.. yes ! nobody perfect including u . hey. naseb baik aqu kecik ,kalaw tak dah lame dahh aqu sepak terajang kaw . (bukan pengecott oke !) tapi be profesional n be a cool man .(reanna says) . aqu pon tak suke lahh nak gadohgadoh. Just remind u , "aqu bukan nak cari lawan tapi nak cari kawan" . tapi kalaw dahh perangai  mengalahkan MoNyett DapAt BunGe who cares ? aqu pon tak sudi lahh nak kawan ngan kaw . Matt ! dekat sini boleh lahh kaw belagak dengan girls yang temakan dengan ayatayat tawar kaw tu . Tapi pegy lahh cari girls yang maintanance tinggi , aqu berani potong jari lahh kaw takkan dapat . (aqu tak cakap aqu pon boleh dapat) "Girls suke kaw sebab kaw klaka ?" perghh . tak menahan lahhh . Girls yang bute hati je yang kate kaw kelaka . tak pecaye ? pegi tanye kawankawan girls aku . huh ! hope lepas ni kaw brubah lahh matt . last word : aqu tak MATI kalaw tak member ngan kaw !

0 comments: